Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Kosutka topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
zsuri
13 élménybeszámolót írt
13
15 éve tag
2009.12.30. 10:40
OK, akkor kiegészítek: szerintünk (párom + én) egy haladó szempontjából Tale és Kosutka között nincs lényeges különbség, hacsak valakinek a felvonó fajtája nem döntési szempont. Nálunk egyébként Kosutka, Myto, Tale, Certovica egy kategória a pálya használható hosszát és meredekségét tekintve. Említhettem volna Donovaly Zahradiste-t is, csak ott egyáltalán nincs meredekebb szakasz.

Én nem tartom annyira rettenetesnek az utolsó piros szakaszt sem Kosutka-n, a nap végén egy (nem teljesen) kezdő is le tud rajta óvatosan evickélni - szerintem.

Ha már itt tartunk infóként másoknak: tegnap a tanuló pálya egyáltalán nem is ment, nem volt hozzá elég hó.
Előzmény: (gaboca 77905)
gaboca
3376 élménybeszámolót írt
3376
15 éve tag
2009.12.30. 10:12
Tegnap konkrétan a 20 perc sorban állás játszott, de ez ilyen időszakban nem meglepő, szerintem most mindenütt játszik a sorban állás.Értem én, hogy a beszámolók szubjektívek, de Tálét és Kosutkát egy lapon említeni... Nincs baj Kosutkával, de nem egy kategóriák, szoktam mindkét helyen síelni így tapasztalatból mondom. Kezdőknek kimondottan kellemetlen pálya mert a vége erős piros és nincs mód kikerülni, fent a pálya kék részén van egy kis felvonó ami kezdőknek való, de oda fel is kell jutni és le is kell jutni, fizikailag nincs elkülönítve a nagyobb pályától ami nem túl egészséges.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.