Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Arieseni - Aranyos topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szitamon
11 élménybeszámolót írt
11
14 éve tag
2016.01.22. 09:44
Szia Angel-A!

Először is köszönöm szépen a válaszod, bár eléggé elszontyolodtam tőle. :)
Most nézem a webkamerát, két ember síel, de megy a felvonó..tehát a következő kérdésem az volna, hogy szerinted ha odamegyünk hatan, veszünk jegyet sem indítják be??? Mások sem síelnek hétköznap, más síelni vágyók nem töltik ott a szabijukat? Vagy az sem érdekli őket, ha teszem azt, tízen ott tobzódunk, hogy csúszni szeretnénk? Hogy működik ez a tapasztalatod szerint?
Azért is ez a sok kérdés, mert sajnos máskor nem nagyon tudunk menni, illetve még azon a hétvégén esetleg, de ahol szállást foglaltunk ott már teltház van hétvégéken. :( (opció lehet a lemondás és másik szállás keresése is akár)
Békéscsabáról indulnánk, ami ugye nincs nagyon messze, de blindre nem akarunk sílécet bérelni, szállást fizetni, szabit kivenni...nagyon elszomorító ez a hozzáállása a sípálya kezelőknek...
Köszönöm szépen előre is a válaszod, üdvözlettel: Szitamon
Előzmény: (Angel-A 186490)
Angel-A
4 élménybeszámolót írt
4
8 éve tag
2016.01.21. 10:21
Sziasztok

Kedves Szitamon, es a tobbiek is :).

En eloszor az altalad irt datumokra reagalnek.Mert ha febr.22-24 kozotti idoszak, akkor az hetfotol-szerdaig szol. Es sajnos ez a sipalya kezelo nem igazan tartja tiszteletben azt ha valaki hetkozben akar sizni.

Itt egy webcam link : http://jurnalul.ro/webcam/arieseni-partia-vartop-1-466.html ... es most amikor irom e sorokat sem megy a felvono, pedig arra gondoltamhogy felugrok csusznkalni.

Bar a gyerekkorom ota sielek itt, par edzotabort is lenyomtam erre fele valamikor, egy ideje csak szomorusaggal tolt el az ami ezzel a sitereppel tortenik. Felvonosok dolgoznak a kenyuk -kedvuk szerint, nem mikor ho van.

Amugy a hely eleg hobiztos februarban, altalaban januar vegen, februar elejen van egy nagy havazas, ami kitart akar aprilisig is. Volt mikor majus 1-en is siztunk ott.

Udv. Angel
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.