Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Snowboard bakancs kérdés topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
cannibale
270 élménybeszámolót írt
270
13 éve tag
2015.01.01. 16:09
Hy.

Milyen dőlés szög van beállítva a kötésed hátsó támla részén?Linkelj már be egy ilyen bakancsot meg kötést légyszíves, akár fotón is jó lenne, hogy megnézzük.
Előzmény: (Joke 176726)
Joke
15 élménybeszámolót írt
15
12 éve tag
2015.01.01. 15:37
Sziasztok,

lenne egy problémám és remélem hogy lesz itt olyan valaki, aki tud benne segíteni, vagy legalább hallott már ilyenről, mert fogalmam sincs hol máshol tegyem fel a kérdéseimet.

Szóval a helyzet a következő: nem vagyok egy nagy snowboardos, most megyek negyedjére egy hétre boardozni, ez is átlagban két évente szokott megtörténni, így túl sok tapasztalatom nincsen. Amikor először voltam boardozni, akkor csúnyán feltörte a bakancs a vádlimat, teljesen lenyúzta a bőrt róla, nagyon csúnyán nézett ki. Akkor még a technikámra gyanakodtam, meg arra, hogy egy hétig csak a faleveles módon tudtam snowboardozni egy az indulás előtt történt sérülésnek köszönhetően, elég nagy terhet róva így a vádlimra. A második alkalommal nem is volt semmi gond, megúsztam mindenféle sérülés nélkül az egy hetet, ehhez azonban hozzátenném, hogy olyan bakancsot béreltem akkor, amiben nem volt ez a belső betét. A harmadik alkalom előtt vettem egy bakancsot, amivel elmentem egy napra, kipróbáltam, tökéletes volt, az sem törte fel a lábam. Aztán elmentem egy hétre ebben a bakancsban és már első nap jelentkeztek a tünetek, hogy ebből baj lesz. (Itt volt egy kötés csere is.) Szerencsére sikerült egy nem túl jó, de annál hasznosabb megoldással elkerülnöm a súlyosabb sérülést ( raktam egy vastagabb szivacsot a bakancs és a lábam közé, elég kényelmetlen volt, de legalább jött le a bőr.) Most mennék negyedjére is, viszont nem tudom eldönteni, hogy most a bakancs a ludas, az én technikámmal van ekkora baj, vagy esetleg a kötés miatt van az egész. Most már egész jól snowboardozok, úgyhogy én erre gyanakodnék a legkevésbé, viszont azt tudom, hogy a sarkam valamennyire fel-alá jár a bakancsban, lehet ennek van köze hozzá.

Nagyon hálás lennek, ha valakinek lenne ötlete, tippje, hogy mitől lehet az, hogy ennyire lenyúzza a bőrt a bakancs a lábamról, mert bár nagyon várom már az egy hét boardozást, az ezzel járó bonyodalmat/fájdalmat már nem annyira.

Köszi előre is.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.