Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Kanyarsí programok - Replaci topikja topikból

ÜZENETEK (2)Időben csökkenő Időben csökkenő
yxygan
9 élménybeszámolót írt
9
13 éve tag
2014.10.16. 11:52
Szép napot mindenkinek!
Replaci! lesz min síelni a 24-26-i hétvégén Kaprunban? Igencsak olvadásnak indult a hóréteg arrafele is...persze a gleccser elég vastag még, de jó lenne nem jégen korcsolyázni síelgetés helyett.
Kanyarsíklub Replaci
1224 élménybeszámolót írt
1224
19 éve tag
2014.10.12. 07:01
Jó reggelt, Vasárnap!

Nevezetes nap a mai, az önkormányzati választások, ha nem is változtatják meg, de átrendezik a vasárnapi programomat.

Készülődünk a hagyományos, minden év októberében szerveződő Kaprun besíző tréningünkre. Már minden résztvevő megkapta a részletes útvonaltervet, nem árt, ha kéznél van, amikor a JPS „kissé eltervezi” az útvonalat. A résztvevők megkapták az ajánlott „pakoló listát” is, mely szintén hasznosnak szokott bizonyulni.

Úgy tűnik ideális lesz a besíző tréning (tanfolyam) résztvevőinek a személyi összetétele. Egy részük már megcsinálta a kontrolltechnikák alap tanfolyamot, más részüket idáig még nem ismertem, de ahogy mondják, már jól síelnek. Így (reményeim szerint) tovább tudunk lépni a haladó kontrolltechnikák irányában.

Gyorsan megy az idő, már másfél éve, hogy megrendezésre került a „megelőzhetők a sí balesetek” konferencia. Abban az időben úgy véltem, hogy felkészült vagyok a témában, hiszen a síelés biztonságának a témakörét akkor is, korábban is, illetve lehet mondani, hogy folyamatosan kutattam, foglalkoztam vele.

De az élet már csak olyan, hogy információk jönnek – mennek, ötletek bújnak elő a semmiből, (vagy ki tudja, honnan), így változunk magunk is, a rendszerünk is. Nem hiába mondják, hogy egy dolog van a világban ami állandó, az pedig maga a változás.

További szép vasárnapot kívánok az olvasóknak
Replaci
A Kanyar Síklub idei "meghívása" Kaprunba
2014 - 15 Kaprun gleccsr
Jövőre már használhatjuk az új jet -et
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.