Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Előzmény és válaszok a Turracher Höhe topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
hómacsek
90 élménybeszámolót írt
90
17 éve tag
2013.01.29. 13:29
Köszönöm szépen, a címet eltettem, majd jövőre kellhet. Az idei évre már meg van a helyünk,de jövőre talán Turracher Höhe lesz.
öt szolnoki
33 élménybeszámolót írt
33
14 éve tag
2013.01.28. 20:03
Szia!
Hotel,Gasthof esetleg Pension Alpenrose néven megtalálod a neten.Írj egy e-mailt Susinak,nagyon kedves Frau és közvetlen!
Én telefonon intéztem,mert nem értette meg e-mail-ben,hogy miért akarok előre utalni.Helyszínen tudod rendezni a számlát,nem kérnek előleget.A telefont mindig Ő veszi fel.
Nincs már hely áprilisig,DE próbáld meg,mert volt a héten is lemondás betegség miatt.
Ha sikerül,feltétlen írd meg!
Sok sikert!
Teszek fel képeket a héten a szállás+síterepről is.
Üdv!
Előzmény: (hómacsek 152605)
hómacsek
90 élménybeszámolót írt
90
17 éve tag
2013.01.28. 09:55
Szia. Meg szabadna tudni ennek a Panziónak a nevét?
öt szolnoki
33 élménybeszámolót írt
33
14 éve tag
2013.01.26. 20:03
Sziasztok!
Csodálatos síterep,tradíciókkal és hatalmas szakmai ismerettel.Liftek,személyzet,hozzáállás kitűnő,nagyon sokat tanulhatna innen a magyar vendéglátás MINDEN témában.Az egyik legjobban összerakott síterep minden tekintetben.Szállások kiváló helyen,mi bejutottunk egy olyan Panzióba,ahol 3 generáció óta megy az üzem.Csak német,szlovén,osztrák vendég,kiváló konyha,15% kedvezmény a kasszánál,a nyuszi vonat felvisz estére,de oda is lehetett csúszni nap végén,reggel pedig le a Kornock Bahn-hoz az ajtóból.Fullos reggeli,vacsora,délben leves,négykor tea...este Eisstock schiessen...vannak még csodák és új élmények 20 év után is.Ehhez képest Kreichberg Murau nyeretlen kétéves,ahogy egy oktató magyar leányzó mondta a traktoros húzáskor a tavon,ide a síelők járnak,oda meg azok,akik szeretnének síelni,csak nem tudnak.Nagyon frappáns és helyes meglátás.
Aki ínyenc minden tekintetben,feltétlen jöjjön el ide!!!
Üdv Mindenkinek!
...ami nagyon megdöbbentett,hogy mennyire kevesen maradtunk síelők,akár magyarok,olaszok,csehek,lengyelek,szlovákok...nagyon komoly anyagi gondokra utal ez a dolog,remélhetőleg ebből a mélyből valahogy kijön Dél ill.Kelet-Európa...én ilyen kevés külföldi autót még nem láttam főszezonban a pályán,pedig oda északról mentem,vissza pedig délen...
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.