Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Chopok dél és észak topikból

ÜZENETEK (3)Időben csökkenő Időben csökkenő
yxygan
9 élménybeszámolót írt
9
13 éve tag
2012.12.07. 14:12
Az mindenképpen örvendetes, hogy a két pálya összekötésével a Mo-i vendégek megspórolnak egy 70 km-es utazást, nem kell megkerülni a hegyet, ha az északi oldalra tart valaki, szállást is lehet ezután a déli oldalon keresni.
Előzmény: (Chopoker 145416)
Bata Attila
2086 élménybeszámolót írt
2086
17 éve tag
2012.12.07. 13:03
Egyelőre nem lesz összevonva a két fórum és a két síterep sem. Erre a szezonra külön maradnak, ha egyre jobban tudatosul a síelők közt, hogy ez már "egy" terep, akkor újra átgondoljuk az egészet. Sok érv volt ellene és mellette is, egyelőre maradunk a megszokott változatnál.

Itt a hétvégi szlovák körkép:

https://sielok.hu/rovat/hirek/cikk/szezonkezdet-elott-helyzetkep-szlovakiabol/
Előzmény: (Chopoker 145416)
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
16 éve tag
2012.12.07. 12:04
Nem is a közös bérlet ténye a hangsúlyos, mert az már tényleg évek óta volt, igaz az átjárhatóság É és D között igencsak függött egy-két dologtól. A lényeg az, hogy mostantól már nem lesz az É-inál olcsóbban, a jól megszokott és bevált D-i bérlet, hanem lehet majd 33, illetve karácsony körül 35Euróért csúszni naponta. Ez azt jelenti, hogy mi ChD fanok, kapunk egy olyan lehetőséget -nem kevés plussz pénzért- , amivel legalábbis eddig jellemzően nem éltünk. Az nyilván nem kérdés, hogy a gigaberuházás újdonságait szívesen tesztelgetjük eleinte majd mi is, de utána várhatóan továbbra is inkább a D-i oldalakat csússzuk majd. De ha már így alakult, akkor ne bánkódjunk, igyekezzünk élni a lehetőségekkel, akár D-en, akár É-on, akár ingázva, kinek melyik szimpatikusabb!

Egyébként nem véletlenül írtam korábban, hogy mostantól akár össze is vonhatnánk a ChD és ChÉ fórumokat, talán egyszerűbb is volna az infók begyűjtése. Ha ezt batusék is így gondolják praktikusnak, akkor esetleg majd megteszik, ha meg nem, akkor nekem jó így is, eddig is néztem mindkettőt.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.