Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Előzmény és válaszok a Mátraszentistván Sípark topikból

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
barbon
85 élménybeszámolót írt
85
15 éve tag
2012.01.29. 20:57
Igen természetesen tisztában vagyok ezekkel dolgokkal és ennek a súlyával is. Ennek ellenére is többször voltunk itt,pedig hozzánk közel hasonló távolságra több jó adottságokkal rendelkező külföldi pályát is el lehet érni,de ez a miénk! A kritikákat nem rosz szándékból,hanem inkább figyelemfelhívásból építő jelleggel szándékoztam írni , minthogy a jó dolgokat is leírtam és le is fogom ezután is.
Mátraszentistván Sípark
1001 élménybeszámolót írt
1001
14 éve tag
2012.01.29. 19:18
Kedves barbon!
A "nem rossz adat" a rekord tömeghez viszonyított sorbanállásra írtuk! Igen azzal nagyon meg vagyunk elégedve ha ilyen sokan jönnek, hiszen ez azt jelenti, hogy jó úton haladunk és érdemes Magyarországon sípályát üzemeltetni. Azzal viszont mi sem vagyunk kibékülve, hogy az ehhez hasonló hétvégéken ilyen hosszúak a sorok. Ha meg lennénk vele elégedve akkor a Sípark 2004-es nyitása óta nem történtek volna fejlesztések, pl. nem épültek volna vadonatúj síliftek. A Sípark egész csapata azon dolgozik, hogy a vendégek jól érezzék magukat és igyekszünk nem rossz szájízzel hazaengedni a vendégeket. :)
De! A fejlesztéseknek sajnos súlyos ára van amit a Sípark a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tud egy-kettőre kigazdálkodni. Gondoljatok csak bele! Az osztrákoknál és a szlovákoknál sem pár év alatt épült fel az az óriási infrastruktúra. Rengeteg év és rengeteg vendég tudja ezt a fejlődést biztosítani. (vagy valamilyen támogatás vagy jó hitelkonstrukció... ezek meg nemigen vannak).

Köszönjük a rengeteg bíztatást és az építőjellegű kritikát is! Fejleszteni fogunk és igyekszünk az igényeknek eleget tenni!
Előzmény: (barbon 132387)
barbon
85 élménybeszámolót írt
85
15 éve tag
2012.01.29. 18:36
Ezzel én személy szerint nem értek egyet,ugyanis a 15-25 perc akkor nem rossz adat,ha a pályák hossza legalább 1-2 km volna,ugyanis akkor egész másképp hat a 20 perces sorbanállás mint az egy-két perces csúszás után.Ezek szerint,ha a vezetés meg van elégedve a mostani állapottal akkor valószínüleg nem is várható javulás.Mint ahogy az előbbi hozzászólásomban leírtam a hosszabbítás nagyon korrek gesztus volt,de sajnos nem feledteti a keserű szájízt.
Mátraszentistván Sípark
1001 élménybeszámolót írt
1001
14 éve tag
2012.01.28. 20:38
Véget ér lassan a mai nap a Síparkban. A mért adatok alapján 15-25 perc sorbanállás volt a lifteknél! A rekord tömeg és a hétvégén műszaki okok miatt nem üzemelő nagy tányéros lift ellenére ez nem is olyan rossz adat! A nyitva tartást a félnapos és egésznapos jegyeknél meghosszabítottuk 1 órával.

Köszönjük kedves vendégeinknek, hogy igyekeztek kettessével használni a csákányos lifteket és türelmesen végig állták a sorokat!

Reméljük jó hangulatban telt mindenki számára a mai nap és egy nyugottabb hétvégén, vagy hétköznap újra vendégeink lesznek!
sipark-webcam-2.jpg
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.