Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Andris25 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (29)Időben csökkenő Időben csökkenő
Andris25
29 élménybeszámolót írt
29
16 éve tag
2009.11.08. 10:59
Sziasztok!

A Dalbello bakancsokról szeretnék némi információt kapni Tőletek! Akinek van, volt, vagy lesz, vagy legalább ismeri a márkát kérem ossza meg velem a véleményét. Tegnap beruháztam egy Axion 8-asba. Természetesen a Hó-Show-n vettem, ott legalább fel tudtam próbálni több márkát és típust is. Ezt próbáltam először, már a bebújásnál sejtettem, hogy jó lesz, és be is igazolódott! Próbáltam Nordicát, Head-et, Atomicot, és egyik sem tartotta úgy a lábamat, mint ez. Nem nyom sehol, pedig ültem, álltam, mozogam benne vagy háromnegyed órát.
Igazából azért érdekel a véleményetek, mert az eladók, ahányan voltak, annyi féle véleményt osztottak. A Nordicás szerint a Dalbello nem túl jó, a Heades és a Dalbellos meg a Nordicát szidta. Én meg megvettem azt, amelyik a legjobbnak tűnt...
Üdv mindekniek!
Andris25
29 élménybeszámolót írt
29
16 éve tag
2009.10.03. 11:18
Stani!

Úgy terveztem, hogy a szezon kezdete előtt megveszem a léceket, meglátom, hogy itthon mi lesz a helyzet, lehet, hogy az osztrákokhoz is kinézek majd. Ha nem találok jót, írni fogok!:-) Köszi a segítséget!
Andris25
29 élménybeszámolót írt
29
16 éve tag
2009.10.02. 13:04
Stani!

Köszönöm, megnéztem a neten, tényleg jól néznek ki! Most már csak azt lenne jó tudni, hogy mennyiért lehet hazavinni! Az ELAN honlapján nem láttam magyar dealert, de még osztrákot sem... Mondjuk Szlovénia sincs messze, de inkább itthon venném meg.
Andris25
29 élménybeszámolót írt
29
16 éve tag
2009.10.01. 13:28
Kedves Mindenki!

Szeretnék tanácsot kérni tőletek! Szeretném megvásárolni életem 2., azaz második sílécét! Sajnos az első pár kicsit megszenvedte a kezdeti csetlés-botlást, a felső rész karcosabb, mint a talpa! Mára már van annyira biztos a "tudásom", hogy komoly károkat nem teszek a lécekben, így elérkezett az idő, hogy újat vegyek. Még bőven van fejlődnivalóm, kb. két éve síelek és 189cm-emhez 86 kg társul. Sokat segítenétek néhány tanáccsal, ötlettel, mert hatalmas a kínálat én meg nem tudom melyik lenne az ideális a kellő fejlődéshez. Természetesen nem mindegy, hogy mennyibe kerül, de az ár-érték arány alapján fogok dönteni! Előre is köszönöm, ha segítetek! Üdv, Andris
Andris25
29 élménybeszámolót írt
29
16 éve tag
2009.01.04. 10:20
Sziasztok!

Tegnap fent voltunk egy kis esti síelésen Mátraszentistvánon. Komolyan mondom, jó volt. Nem voltak sokan, a leghosszabb sorban állás 5 perc volt, de ez csak egyszer fordult elő. A pálya használható volt, bár néhol nagyon kijegesedett és volt néhány oda nem illó kő is, viszont folyamatosan gyártották a friss havat az ágyúk. Kicsit gyakorolni, sítábor előtt bemelegíteni, vagy csak szórakozni tökéletesen megfelel. Tényleg rövid a pálya, tényleg nem az "igazi" minden, de amit nyújtanak azt jó minőségben teszik, magyar viszonylatban meg egyenesen kiválóan. Én örülök, hogy megvan ez a lehetőség nálunk és nem fáj a szívem azért a 3500 Ft-ért amit a jegyért kifizettem.
Andris25
29 élménybeszámolót írt
29
16 éve tag
2008.12.29. 13:42
Sziasztok!

Holnap, 30-án szeretnénk kimenni Stuhleckre kicsit csúszkálni. Ha valaki tud információt az állapotokról, esetleg most kint van, írja meg légyszi, hogy mire készüljük!!!
Andris25
29 élménybeszámolót írt
29
16 éve tag
2008.11.30. 09:58
Sziasztok!
Tegnap voltunk kint Stuhlecken, nagyon jó kis szezonnyitó síelésünk volt. Itt ott-jeges és néhol még a fű is átlátszik, de azért jó csúsztunk. Félelmeimmel ellentétben nem voltak sokan, sőt meg is lepődtünk, hogy sehol sem kellett sorban állni. A magasasbban fekvő részeken erős széllökések voltak, és köd is, viszont a Weissenelfbahn felső állomásánál szikrázó napsütés volt. Amúgy az új hatüléses jól sikerült, végre lecserélték azt az iszonyúan hosszú csákányost!
Andris25
29 élménybeszámolót írt
29
16 éve tag
2008.01.29. 20:57
Sziasztok!
Még nincs egy hete, hogy megjöttünk a paganellai sítáborból, a sokat emlegetett Aurora Hotel adott szállást nekünk néhány napra. Őszintén mondom, annyira nem rossz, mint ahogyan azt néhány itt írták. Dióhéjban: igen, a szoba kicsi, mi ketten voltunk egy szobában, néhányszor összeütköztünk, mert két ember egymás mellett nemigen fér el egymás mellett. Node azt hiszem a szobában főleg aludni kell és arra alkalmas. A fürdőszoba még kisebb, a zuhanyzóban tényleg úgy éreztem magam, mint egy cellában, melegvíz kb. 80%ban volt (5 napból 1x nem) A vacsora, hát igen, az elég fájó pont volt, mert hiába lehetett választani három menüből gyakorlatilag jót egyszer nem ettem. (Hawaii pulykamell= egy szelet disznóhús, konzerv barackkal, és KOKTÉLCSERESZNYÉVEL!) Kicsit lejjebb a Ciao Pizzériában viszont igen! Ajánlom mindenkinek (a kaja nagyon jó, a pincér tök jó fej)! Eddig a rossz, a kilátás a Molveno tóra gyönyörű, a Hotel személyzete szimpatikus, nagyon kedvesek voltak, tényleg mindent megtettek amit tudtak a kényelmünk érdekében. A reggeli tulajdonképpen jó volt, mindenből volt elég: sonka, sajt, zsömi, lekvár, nutella, kávé, tea, forró csoki illetve szeletelt hagyma, abból talán egy kicsit sok is, minden ruhánk átvette a szagát...
A végére a legfontosabb: a hegy nagyon szép, a pályák relatíve jól karbantartottak, változatosak és hosszúak! A hüttékben jó (és drága) a kaja, sok az ember, de amúgy hibátlan. A felvonók jók, mondjuk van két kétüléses, ami erősen "libegő" jellegű, de legalább kalandos:-)
Mindent összevetve nagyon jó volt, ennyi izgalom mindenkinek kell...
Andris25
29 élménybeszámolót írt
29
16 éve tag
2007.12.28. 14:10
Sziasztok!
Tegnap síeltünk egy kicsit Mátraszentistvánon, és alapvetően meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal! A pálya szépen kezelt, a személyzet kifejezetten kedves és segítőkész volt, és a felvonók is jó minőségűek és használhatók egészen addig amíg meg nem állnak... Márpedig ezt elég gyakran teszik, tegnap például a hosszabik állt meg kb két, két és fél órára. Ez még nem olyan szörnyű, hiszen mindenhol előfordul műszaki hiba, de senki nem adott infót arról, hogy mi történt, mikorra javítják meg, stb. Akik fent ragadtak rajta, azok minimum fél-egy órát álltak, szerencsére mi "csak" a pálya alján álltunk és ott vártunk. Aztán felgyalogoltunk. Szóval szépen fejlődő pálya, hajrá, hajrá, de a kommunikáción lehetne még javítani egy kicsit!
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.