Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Meex / Snowattack

ÜZENETEK (36)Időben csökkenő Időben csökkenő
KBence
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
2008.11.20. 13:40
Helló, én voltam tavaly Puy-ba és akkor olyan 200-300an lehettünk. Azt mondták az volt a bejárató tábor és mint látható eléggé jól sikerült mivel idén 3000en megyünk :D! A pályáról annyit, hogy kezdőlnek abszolút tökéletes és ha esik hó akkor a fenti része FULL szűzhó, amit snowboardosként hihetetlen érzés először végigszántani! A póker meg egyébként egyáltalán nem úgy volt hogy "na akkor szerezzetek hozzá cuccot", hanem kb 70 ember jelentkezett a 200-ból és a helyen, ahol meg volt tartva egy kicsit nehezne fértünk el az elején, dehát sok jó ember... Én tuti, hogy idén is beaadom, már a fesztivál miatt is!
Auer
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
2008.11.20. 13:36
CSő Emberek


annyit hintek nektek amióta Meex van azóta én minden programon részt vettem, részt is veszek és ameddig a májam és egészségem engedi részt is fogok venni!

Irdatlan hatalmas partyk vannak, tavalyi ill. tavaly előtti Gerlitzen Party sítáborba is ott voltam évről évre überelik magukat. A színvonal folyamatosan csak nő egyszer se volt visszaesés és nem is lesz.
Előre félek mi lesz Puy-ba....

Amióta a Meex létezik én a fellegekbe járok ez nem csak egy tábor ez egy ÉLETÉRZÉS !

Találkozunk a 3000-es party táborba.

Ja és ha meg akarod tudni hogy buliznak a Meexesek akkor toljátok le az arcotokat ma este ( nov 20) MORiSoNs 2 be.

bb
Jani87
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
2008.11.20. 13:07
Sziasztok!

Tavaly voltam először a meex-el Gerlitzenben: napközben síelés, késő du. strand+szauna, este buli. Minden nap. Teljesen lelazított. Eddigi legjobb sítáborom volt:) Remélem a Snowattack még jobb lesz!(3000 ember!)

Ja, Feri sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak, az én társaságomnak(15 en voltunk) semmi gondja nem volt sem a szervezőkkel, sem a programokkal...
Dév
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2008.11.20. 12:48
Jah még valamit kihagytam, hogy írtak a szervezők, hogy ma este a Morrison's 2-ben iszonyatosan nagy MEEX-es buli lesz!

Szóljatok minden ismerősötöknek, barátnak, évfolyamtársnak, kolisoknak, munkatársaknak... gyertek el minél többen, hogy megismerhessétek kivel is bulizhattok majd valamelyik sítáborunkban! Tehát szervezők és utasok találkája a Morrison's II-ben most csütörtökön!

Amit még nem árt ha tudtok...
A belépés 21.00-ig ingyenes, és érdemes minél előbb odaérni, hiszen a Morrison's II-ben 17.00 és 21.00 között MINDEN KOKTÉL csak 500 Ft!
De ha később csatlakozol, akkor sem maradsz szomjas, ugyanis remek italakciók várnak:
sör 200 Ft (egész este), Baileys 250 Ft (egész este) és tequila 300 Ft (00.30-ig)!

"Jöjjetek el qrva sokan!"©
Dév
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
2008.11.20. 12:43
Szewa!

Hát srácok én tavaly voltam először a MEEX-el a partytáborban és az volt életem legnagyobb partyja....
Induláskor a regisztrációnál elkezdődött a party, a buszon meg folytatódott, egy qrva jó arc szervező vitte a buszt és egyfolytában figyelt, hogy mindenki jól érezze magát!
Amikor odaértünk kipakoltunk és máris kezdődött a buli és egész héten megállás nélkül ment....
Amikor a sípályán pörgetett Chriss, akkor szállt el az agyam teljesen...;)
Mindenre odafigyeltek a szervezők, csak egyetlen baj volt, hogy túl sok piát adtak ezáltal minden este sikerült hihetetlen módon berúgni...
Napközben állandóan programok voltak, az extrémcsúszás volt sztem a legdurvább;)
nem is ragozom tovább, és nem is akarom most a MEEX-et isteníteni, meg ilyenek, de a MEEX függőséget okoz!
meex team
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
2008.11.20. 11:27
Barátainknak, Utasainknak és Versenytársainknak!

Először is köszönjük "vicsekferenc"-nek, hogy létrehozott a MEEX-nek egy külön topicot. Ez is jól jelzi számunkra, hogy ismét sikerült a szezonban olyan utakat szerveznünk, amelyek figyelemre és említésre méltóak.

Ezúton is köszönjük az eddigi pozitív hozzászólásokat és természetesen VÁRJUK AZ ÉPÍTŐ KRITIKÁKAT is, hiszen tudjuk jól, hogy Nekünk is van még mit tanulnunk.

DE! Az éremnek mindig két oldala van, úgyhogy álljon itt az a bizonyos másik oldal is.

Partysítábort ma már boldog-boldogtalan szervez, de fontos megemlítenünk, hogy a MEEX vezette be ezt a fogalmat 3 évvel ezelőtt a gerlitzeni partysítáborával.
A MEEX a piacon egyedüliként évek óta VALÓBAN 500-700 fős partytáborokat szervez SIKERESEN.

ÚTTÖRŐKÉNT MI IS KÖVETTÜNK EL HIBÁKAT az elmúlt években a táboraink lebonyolítása során, ezt nem is szeretnénk letagadni. A kisebb létszámú, nem partytáborként meghirdetett útjainkra sajnos előfordult, hogy kevesebb figyelem összpontosult, és ezt néhol az utasaink is megérezték. Viszont ez idő alatt, jó és rossz tapasztalatokkal egyaránt gazdagabbak lettünk, és nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy TANULTUNK A HIBÁINKBÓL és egy nagyon jó szezonnak nézünk elébe!

A MEEX sikere az innovációban rejlik, így a "partysítábor" után, ismét egy új fogalmat vezetünk be a piacra a "téli fesztivált", a SNOWATTACK-et, melyre Puy St. Vincet-ban 3000 fiatalt várunk sokszínű zenei és sport programokkal.

Programok lemásolása, hirdetések leplakátolása, lejárató topic-ok indítása... ezek NEM a Mi módszereink, Nekünk ugyanis nincs szükségünk a versenytársaink lejáratására ahhoz, hogy sikeresek legyünk. A képlet Nálunk ennél sokkal egyszerűbb: egyedi programokat kínálunk és merünk újítani!

A számok minket igazolnak. Az elégedett utasaink minket igazolnak.

Még csak november közepén járunk, de már nincsen hely a 3000 fős SNOWATTACK fesztiválra és lassan betelik a több mint 500 fős gerlitzeni Partysítáborunk is.

A konkurens szervezőknek sok sikert kívánunk a szezonra! Az utasoknak pedig sok-sok havat és elégedett mosolyt az arcukra! :)

Üdvözlettel,
MEEX Team
szaszu
7 élménybeszámolót írt
7
18 éve tag
2008.11.20. 08:43
hali, én 2007-ban voltam először a meex-el superdev-en, 2008-ban puy-on. ha összejön évente 2-3szor csúszkálok különböző szervezésekben. a meex nem rosszabb, mint a többi magyar utazási iroda, sőt... 2008-ban egy másik utazási iroda pl nemcsak fresh vikit b@szta át, hanem engem is... az ilyen esetek elkerülése végett használom ezt a forumot. sajnos azonban némely felhasználok igencsak meg tudják vezetni a népet, erre kiváló példa ez a topic. nyilván lehetnek valakinek rossz tapasztalatai egy-egy utazási irodával kapcsolatban, nem erről van szó. tény, hogy a meex-nek is van még mit tanulnia. az első hozzászólásokat azonban elég mókásnak találom: kezdődik egy fikával, majd egy "azt hallattam" továbbfikával, majd az ellenvéleményre jön a szokásos személyes letámadás "egyetlen hozzászólásod itt a fórumon...". igaz, hogy a fikázónak is ez az egyetlen, továbbá a letámadó is szűk egy hónapja oszt igazságot az oldalon... az "azt hallottam" dolgokat meg tényleg hanyagolni kéne, főleg h az illető minden egyéb hozzászólásában a partycampet nyomja (akikkel egyébként szintén nincs baj). mindezzel csak azt szeretném mondani a fórumlátogatóknak, hogy az itt olvasott "síélményeket" azért óvatosan kell kezelni és nem feltétlenül ezek alapján dönteni...
john_spider
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
2008.11.19. 20:03
Hello,

egyből felkaptam a fejem a meexes topikra...

azt hittem tervezzük a bulikat, mint tavaly, infocsere a helyről, stb.. erre nem igazán erről van szó..
mindegy, én nem istenítem a meex-et, de nem semmiért megyek velük negyedszer

a meex nélkül nem ismertem volna meg a tavalyi táborban egy csodálatos nőt (D-t), akit a haverok is hamar befogadtak
:))))))))
Buakaw
73 élménybeszámolót írt
73
15 éve tag
2008.11.19. 20:00
SZIASZTOK. tudjátok mi is begondolkoztunk idén, hogy ide kéne menni, de aztán a társaság szép lassan leszavazta. belegondoltunk mi lesz ott... a szombat éjjeli teréz körút puy-ba költözik... most a franciák megbűnhődnek trianonért.:D
David_P
104 élménybeszámolót írt
104
15 éve tag
2008.11.19. 19:26
Sziasztok. Jó ez a fórum, ahogy a latin mondja: very impressive:) Én bizalmatlan vagyok és nem hiszek senkinek:) Viszont voltam több Meex-es úton, először 2007 ben Gerlitzenben a PartySielesen pár barátommal. Mi nagyon jól éreztük magunkat, esténként hatalmas party-k, nappal síelés, sunshine, jó társaság, kitűnő szállás wellness részleggel. Szóval én csak ajánlani tudom, mi idén valamelyik francia síelésre megyünk barátnőmmel. Talán Les 2 Alpes :)
Juditka
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
2008.11.19. 19:13
Sziasztok!
Én két barátnőmmel voltam a legutóbbi meexes party-sítáborban, és mivel mindannyian nagyon jól éreztük magunkat nyaralni is velük mentünk. Annak ellenére hogy a problémás utasok közé sorolnám magam, szerintem semmi gond sincs a szervezéssel és a szervezőkkel, mert minden gondomat igyekeztek megoldani szó nélkül... A hangulat az egész tábor alatt fergeteges volt!!! Aki egy kicsit is jó arc, az tuti jól érzi magát! Aki meg nem, azért nem a szervezést, hanem saját magát okolhatja-szerintem....
inza
5 élménybeszámolót írt
5
16 éve tag
2008.11.19. 18:36
Sziasztok!

mi idén tavasszal voltunk a meex szervezésében puyben, és mindennel meg voltunk elégedve. nyilván kissebb bakik előfordulnak több száz fős táborok lebonyolításánál, de komoly problémája senkinek sem vetődött fel a szervezéssel kapcsolatban. nyáron is velük voltunk naposparton...elmondhatom h életünk nyaralása volt köszönhetően a közös programoknak.
jófejek és kedvesek a szervezők, sajnálom ha valakinek rossz tapasztalataik voltak velük kapcsolatban... rosszkedvű, vagy olyan emberekre akiknek ne segítettek volna megoldani valamilyen kissebb gondjukat nem emlékszünk.
mi idén is velük tartunk a snowattackre, sztem akinek eddig negatív véleménye volt róluk, pozitívan fog csalódni!!
üdv
vital1
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
2008.11.19. 16:43
Mi ez a nagy ellenkampány a MEEX ellen? Ez az igazán átlátszó!
Én évek óta a MEEX-el megyek síelni, és igen, csak azért regisztráltam, hogy megvédjem őket!

Kétszer voltam velük Party Sítáborban, egyszer pedig Franciaországban.
Minden alkalommal nagyon jól éreztük magunkat a barátnőimmel.
Bár nem volt minden zökkenőmentes, de megnéznélek benneteket, hogyan tudnátok 650 ember igényeit 100%-osan kielégíteni.
A szervező srácok is nagyon rendesek, és segítőkészek, bár tény, hogy mindig elfoglaltak voltak.
Szerintem a következő videó szereplői sem érezték olyan rosszul magukat:
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:


...sajnos a sarokban pityergők nem látszanak rajta! :)

Party Camp tábor? Szó volt róla, hogy mi is velük megyünk a Disco'shit táborukba Murauba, de elmarad. Vagy mégsem?
magyarvandor
8 élménybeszámolót írt
8
15 éve tag
2008.11.19. 15:53
Kedves cc!
Nekem csak egy dolog furcsa, hogy lehet, hogy idáig ez az egyetlen hozzászólásod itt a fórumon? Ezt olyanok szokták csinálni, akik mondjuk annak a cégnek dolgoznak amelyiket itt szidnak, és azért szól hozzá, hogy mentese a menthetőt. Ráadásul a hozzászólásod hangvitele is erről tanúskodik. Csak egy jó tanács! Ha legközelebb ilyet csinálsz, akkor az legyen kevésbé átlátszó!
superG
4 élménybeszámolót írt
4
15 éve tag
2008.11.18. 13:28
Szia Feri!
Hát sajna én konkrétan nem voltam még velük síelni, de tavaly ahol voltunk, Superdevolyban, oda ők is szerveztek egy partyutat. Úgyhogy csak másodkézből tudok nyilatkozni, bár az sem épp pozítív. Én is csak rosszat hallottam róluk. A programok közül semmit nem szerveztek meg. A pókerre azt mondták, hogy ha akartok játszani, szerezzetek cuccot hozzá és oldjátok meg. Az ingyen pia annyi volt, hogy mindenki kapott 2*4 cl Unicum next-et. A többi a mi síoktatóinkkal itták el a szervezők! (tudom, mert láttam) Azóta megismertem egy srácot, aki szintén velük volt tavaly ott ahol te, és hát ő sem megy velük idén. Azt mondta, hogy a szervező srácok egész héten be voltak tépve, semmiben nem segítettek, sőt még állítólag ordíbáltak is velük, mikor 3szorra visszatérve a discoból, ahova nem engedték be őket azt merték mondani, hogy nincs buli. Na mindegy. "Sajnos" saját tapasztalatom tényleg nincs velük, de egyenlőre asszem nem is lesz. Mi a partycamp-el megyünk síelni, velük eddig még nem volt gond. remélem idén sem lesz.:)
Amúgy meg szerintem túl sok energiát meg pénzt fektetett idén a snowattackbe a meex, hogy meg merje játszani amit eddig. Bár ki tudja?!
SuperG
vicsekferenc
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
2008.11.18. 12:58
Sziasztok kedves síelni szerető barátaim!

Látom megint kitaláltak valami olyat, aminek a fele sem fog megvalósulni...
Tavaly velük voltam síelni Puyban - egy 6 fős társasággal - bizton mondhatom, hogy soha többé nem megyünk ezzel a szedett-vetett társasággal.
Megdöbbenve láttam, hogy a tavaly párszáz fős társaság után - már azt sem tudták normálisan megszervezni - idén van pofájuk kiírni, hogy 3000 ember, és hogy így buli - úgy buli.
Az alapokkal kellene elsősorban tisztában lennie a Meex szervezőinek, hogy hogyan és miként kell sítábort szervezni - pláne "partysítábort" - . Amikor az utasnak gondja van, akkor megtalálható a helyszínen, nem ittas állapotban, és udvariasan megpróbál segíteni. Ennek a nyomát sem láttuk egyik alkalommal sem. Mi nem beszélünk franciául se angolul, csak németül tudunk folyékonyan, de azt nem értette a recepciós. Megkértük, h segítsen az apartmanban fellelt hibák jelzésében, de arra hivatkozott, hogy neki rengeteg más egyéb gondja van. Később láttuk bőszen cigizni és sörözni az erkélyen...
Ennek az lett a vége, hogy a szoba átvételénél, mikor a kauciót adják vissza, tőlünk levontak 60 eurót egy törött lámpabúra miatt. Ami barátok közt is 15000 huf és igen érzékenyen érintett minket.
Az hogy 1000km sípálya, az már tényleg a vicc kategóriája. Mint láthatja mindenki, idén is ez áll a hirdetésükben, de már ki merték írni, hogy az oda-vissza transzer az kő kemény eurókba kerül. Ha végiggondolja az ember, hogy egy ilyen sítábor alatt a társaságnak mennyi pénze ment el csak erre a transzfer felárra, akkor itt is egy igen szép számot kaphatunk. De hogy még tovább fokozzam a dolgot, a busz indítás meg volt hírdetve 7:30 ra, hogy nyitásra bőven odaérjünk Brianconba, erre reggel észrevettük, hogy a sítároló csak 8:30 kor nyit. Mivel mindenki felszerelése benn volt a tárolóban (mivel azért is kaució levonás járt volna, ha felviszed az apartmanba...) ezért a komlett társaság ott szobrozott egy órát a sítároló előtt, mert mondták, hogy bocsi... és megpróbálnak kulcsokat szerezni (persze nem sikerült) így hiába volt a hajnali kelés. És utána jött a még nagyobb feketeleves! Odaért a kis csapat Brianconba, szépen odasétál mindenki a felvonókapukhoz, a bérlet csak nem akar csippanni. Újrapróba. Megint semmi. Újra és semmi. Odamentünk a bérletpénztárhoz, hogy érdeklődjünk, hogy mi lehet a gond. A nő elkérte a bérletünket és mondta, hogy ez ide tuti nem jó, a napijegyet meg kell vennünk, 35 eur, de mivel csoportosan vagyunk így csak 28. Na hurrá. Szóval ez már a pofátlanság netovábbja amit a meex művel... Ha rám hallgattok, mélyen elgondolkoztok, hogy milyen "utazási irodával" mentek...
legyen ez egy tanulság mindenki számára!

Üdv!

Feri
elsőelőző
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.