Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

mohuzi által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (7)Időben csökkenő Időben csökkenő
mohuzi
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
2010.01.24. 12:02
Sziasztok!
Mi szombaton voltunk 1 napra Békéscsabáról. Az út (a Mátraházától tartó szakaszt kivéve) elég jó. A "tömeg" teljesen elviselhető. A parkolóban még 10 után volt helyünk. Az alkalmazottak aranyosak, türelmesek, segítőkészek. A pálya jól síelhető. Csak azt nem értem, hogy a neten azt az 1 pályát miért 3-nak írják?
A Déli pálya alsó szakaszáról: sokan mentek lefelé is, gondolom végig van hó. Nem tudom mikor, milyen felételekkel nyitják meg... Mint ahogy az Északi rész is zárva.
Tudom nem így működik, de ha a jegyárak a síelhető szakasszal lennének arányosak, akkor talán megtennék amit tudnak...
Üdv: Z
mohuzi
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
2010.01.24. 11:49
Sziasztok!
A sok tanács után Kékes mellett döntöttünk. Az út 3 óra, az ár kiszámítható, a táj csodás, az alkalmazottak nagyon normálisak, türelmesek és segítőkészek. Kár, hogy az a 4 pálya ami a net szerint nyitva van igazából csak 1. De nem bántuk meg. Aranyos se fog kimaradni, de Békéscsabáról a Kékes 1 napos kiruccanás esetén nagyon jó lehetőség. Üdv: Zita
mohuzi
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
Topik: Dobogókő
2010.01.11. 21:54
Szia Tomi! És persze szia mindenkinek!
Békéscsabán lakunk, 1-1 napra nekiindulunk síelgetni, sajna csak hétvégéken tudjuk megoldani. Tervbe van véve Dobogókő is. Figyeljük a honlapot, szorítunk a jó időért (mármint hideg, és hó), és reméljük tudjuk majd ajánlani a síterepet, mert mifelénk 1 nap esetén inkább Románia az úticél, de ott sokminden kiszámíthatatlan. Időben viszont majdnem mindegy... Tesztelgetünk és meglátjuk. Na és persze lesem itt a friss híreket. Üdv: Zita
mohuzi
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
2010.01.11. 21:45
Sziasztok!
Hát ahány ember annyi vélemény. Megpróbáljuk és majd meglátjuk megyünk-e még. Km-ben kevesebb, mint a Kékes, időben ki tudja. Jártunk már Romániában nyáron itt-ott, a parkolós őrületet sejtem. Na de csak ott van sok ember ahova érdemes menni. Nem???
Csak legyen kegyes az időjárás! Üdv: Zita
mohuzi
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
2010.01.09. 23:20
Szia Feca és Szia Coolman!
Köszi a sok segítséget, mostmár kezd sokminden világosabbá válni. Ha az időjárás előrejelzéseknek hinni lehet, a jövő hét végén talán lehet menni és egy kicsit okosabbak leszünk mi hogy zajlik. 5 év kihagyás után talán nem mi fizetünk majd a legtöbbet a felvonóért, de legalább tudunk kalkuálni. Még egyszer köszi! Minden jót nektek! Zita
mohuzi
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
2010.01.08. 15:40
Sziasztok!
Köszi a sok segítséget. Mi Békéscsabáról mennénk, ha jól számoltam akkor ha szerencsénk van kb. 2 óra... Ha megfelelő idő van mikor indítják a felvonókat?
A bérletért kár. Így hogy kell számolni? Tudna valaki segíteni kb. hány felvonóhasználattal számoljunk egy nap? Aki már volt többször ált. mennyit ment?
Kár hogy ramaty az idő. Talán a jövő héten összejön a kirándulás. Üdv: Zita
mohuzi
7 élménybeszámolót írt
7
14 éve tag
2010.01.06. 22:50
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt jártunk síelni, most újra nekiindulnánk. Hétvégi kiruccanásokat tudunk megoldani, ehhez böngészek infókat. Próbáltam alaposan átolvasni a hozzászólásokat, néhány dolgot nem találtam. Megköszönném, ha valaki az alábbi dolgokban segítene: Valóban nincs bérlet? A határtól kb. mennyi idő eljutni az Aranyosi síterepre? (Bcsabáról mennénk)Hány órától hány óráig lehet síelni(a mi időnk szerint)? 1 napos síelés esetén érdemes-e másfelé menni?
Hálás köszönet a segítségért! Zita
Ui: Mostmár plusz két fő szorít a síeléshez alkalmas időért, hóért!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.