Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

katka által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (10)Időben csökkenő Időben csökkenő
katka
10 élménybeszámolót írt
10
17 éve tag
2007.02.12. 11:23
Szerintem próbálkozzál a Lengyelország fórum Zakopane topicjában. Ott biztosan választ kapsz a kérdéseidre. Én eddig csak nyáron jártam ott. :)
katka
10 élménybeszámolót írt
10
17 éve tag
Topik: Annaberg
2007.02.07. 08:45
Mi nem kaptunk mini card-ot az 5 évesnek, mert nekünk arra a napra nem volt síbérletünk és azt monta a pénztáros, hogy egyedül nem mehet a gyerek. Szombaton már indultunk haza, nem mentünk síelni, ezért nem találkoztunk. Én már nagyon nézegetem jövőre Hochkart...
katka
10 élménybeszámolót írt
10
17 éve tag
Topik: Annaberg
2007.02.06. 10:30
Mi se nagyon tudunk síelni, inkább mi is a gyerekeket tanítgattuk, közben meg cipeltem a 3 hónapos babánkat. Az 5 éves egyedül lejött a kék pályán, meg én is :), a 3 évest meg húzogattuk a síbottal.
Nekünk az nem tetszett Annabergben, hogy nem olyan gyerekberát, mint amilyennek az Interneten hirdetik. Megpróbáltuk a gyerek sítanfolyamot, odamentünk 9.30.-ra, erre közölték, hogy majd du2-kor lesz. Odamentünk 2-kor, erre a konténerben (amit az Interneten úgy hirdetnek, hogy síiskola a sícentrum épületében), senki nem volt. Valaki említette, hogy a lejtő aljában tanulnak a síiskolások. Nagy nehezen leküzdöttük magunkat a lejtőn a három gyerekkel, cipeltük őket, mert a nagyobbik elfelejtett síelni, akicsi meg egyáltalán nem tudott még. A lejtő aljában két fiú foglalkozott kb 30 gyerekkel, akik semmit nem csináltak, max sorakoztak, néha elestek és próbálták magukat felkűzdeni a dombon, hogy egy kicsit csúszhassanak. Beállítottuk oda a gyerekeinket, majd a kicsinek kb 5 perc után elege lett, a nagyobbiknak is 15 perc ácsorgás után. Akkor elvittük őket. Amikor meg mentünk haza, a parkolóban rohant utánunk a síiskolás srác, hogy fizessünk az oktatásért 40 eurót, de legalább a felét. Hát majdnem dobtam egy hátast. Semmiféle oktatás nem volt és persze meg is mondtuk, hogy 10 perc ácsorgásért nem fogunk fizetni.
A gyerekeknek készült fantasztikus 1 üléses új liftnek a nyomát sem láttuk, de még hallani se hallott róla seni.
Gyerekek számára nem volt kis húzós gyakorlólift, Niederalplban pedig ott volt a parkoló előtt és folyamatosan ment.
Máriazellben adtak a gyerekeknek minicard-ot, hogy egyedül felvonózhassanak és nem kellett érte fizetni, csak 2 eurót, amit utána visszaadtak. Annabergben nem adtak, pedig ugyanaz a síterep, azt mondták, nem mehet egyedül az 5 éves gyerek. Hiába mondtuk angolul, hogy a férjem nem tud, én meg kenguruban nem fogok síelni, a kasszás csaj csak németül tudott és semmiféle rugalmasság nem volt benne.
Azon kívül mi Annabergben azt az egy kék pályát hamar meguntuk.
Máriazellben legalább szólt zene, Annaberg-ben semmi.
katka
10 élménybeszámolót írt
10
17 éve tag
Topik: Annaberg
2007.02.03. 21:01
Ma jöttünk haza Annabergből. A sítereptől nem voltunk elájulva. Három vagy négy lift ment, a mozgójárda, egy tárcsás, egy üléses és egy csákányos. Sok helyen kikandikált a fű, a kövek. A mozgójárda 10 perc alatt ér fel. Az egész helyben a szállásunk volt a legjobb, Pension Kobichl. Egy nagyon gyerekbarát történeti ház, hatalmas játszótérrel, állatokkal, isteni finom házi kajákkal. Annyit ehettünk amennyi csak belénk fért. Síelni inkább átmentünk Mariazell-be és Niederalpl-ba. Ez mindkettő nagyon jó volt. Niederalpl-ban a parkoló mellett folyamatosan jár egy gyakorló lift, még bérlet se kell hozzá. Mariazell-ben pedig minicardot adnak a 6 év alatti gyerekeknek, amiért nem kell fizetni, és egyedül is síelhetnek a tárcsás liftnél.
katka
10 élménybeszámolót írt
10
17 éve tag
Topik: Mariazell
2007.02.03. 20:49
Ma jöttünk haza, a héten két napot síeltünk Marizell-ben. Sütött a nap, jó volt a hó, ment a tárcsás és a 4 üléses felvonó, a pályákat is rendben tartották. A hegyről le lehetett jönni a fekete és a kék pályán is.
katka
10 élménybeszámolót írt
10
17 éve tag
2007.01.26. 14:15
Nyugiba!
Gyertek Annabergbe!
Mi is kezdő család vagyunk, a férjem nem is síel, három gyerekkel megyünk. A liftek holnap nyitnak és nem drága a bérlet sem!
katka
10 élménybeszámolót írt
10
17 éve tag
Topik: Annaberg
2007.01.24. 07:51
Kobichl Panzióban fogunk lakni, az Interneten foglaltuk, azonnal válaszoltak, fizetni még semmit nem kellett. Egy családi panzió, lakott már valaki ott?
katka
10 élménybeszámolót írt
10
17 éve tag
Topik: Annaberg
2007.01.23. 20:23
Még nem voltunk mi sem. Akkor lehet hogy 2-án találkozunk, ha időben kiértek. Mi 3-án reggel már indulunk haza. Ti hogyan foglaltátok le a szállást? Utazási irodán keresztül vagy közvetlenül az Interneten? Kellett előre fizetni?
katka
10 élménybeszámolót írt
10
17 éve tag
Topik: Annaberg
2007.01.23. 19:55
A Kobichl Panzióban lesz a szállásunk. Három gyerekkel megyünk, 5 és 3 évesek, és egy 3 hónapos baba. Az 5 éves már tud egy kicsit síelni, a 3 éves most kezdi. Nagyon aranyos, 70 centis kis carving lécet vettünk neki a hó shown. Már elkezdett esni a hó, néztem a webkamerát, remélem addigra jó nagy lesz. A ti szállásotok hol lesz? Hányan mentek? Úgy tudom Annabergben nincs pályaszállás, csak a fekete pályánál, az minket nem érdekel, ez a panzió kb. 3 km a nagy parkolótól. Mi 28-án megyünk és szombaton jövünk haza.
katka
10 élménybeszámolót írt
10
17 éve tag
Topik: Annaberg
2007.01.21. 21:50
Annabergbe megyünk január 29-től egy hétre. Remélem addigra jó nagy hó lesz, mert egész hétre havazást mondanak. Mindenféle tapasztalat érdekelne Annaberggel kapcsolatban. Kicsi gyerekekkel megyünk, szeretnénk oktatáson is részt venni.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.