Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

czimby86 által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (5)Időben csökkenő Időben csökkenő
czimby86
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2014.12.17. 20:02
Szaisztok! A hivatalos honlapon levo webcamon alig van ho es mar vagy 2 hete ugyan azt a kepet mutatja! Viszon Oz fb oldalan ma ezt a linket posztoltak http://ozenoisans.livecam360.net/oz ami azert eleg biztato! Mi januar kozepen megyunk Oz ba ami ugye csak 1350 en van! Remelem nem lesz problema a horeteggel! Jelenleg is havazik :-)!
czimby86
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
Topik: Les Orres
2011.01.10. 21:01
Hali!
Nem tudom mennyire követitek figyelemmel de azokon az oldalakon ahol nézem az időjárás előrejelzést mindenhol plusz 5-8 C° írnak! Január 28 án indulunk és nagyon remélem hogy nem valósak ezek az előrejelzések mert akkor sok hó nem marad :( !
Ti esetleg tudtok valamit?
Üdv
czimby86
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.01.03. 10:47
Sajnos azt nem tudom hogy mennyibe került mert arra nekünk nem nagyon volt időnk :D ! Egész nap síelés este buli és ha jól emlékszem csak este 7 ig van nyitva a welness részleg! Nekem az a rész tetszett a legjobban ahol a szállás is van a La Foux- i! Átsíeltünk Pra Loupba is de az annyira nem tetszett, viszont az odavezető ut az nagyon. Ott viszont szűk pályák és erdő mindenhol(szerintem)! Le Seignusba nem mentünk el de a többiek átmentek és ott annyira kevesen voltak hogy még délután 3 kor is frissen ratrakolt pályán csúszhattak!
Reggelente olyan 3-4 percet kellett sétálni, nincs messze a pályától! A felcsatolási pontig vissza lehet csúszni viszont teljesen az apartmanig nekünk sosem sikerült (elvileg az egyik pályarészről vissza lehet de azt nem találtuk meg/nem is nagyon kerestük/), viszont elég gyakran jár a síbusz úgyhogy nem para!
Ha van még kérdésed írj nyugodtan!
czimby86
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
2011.01.01. 14:21
Turbogabor!

Mi tavaly voltunk a Balcons du Soleil ben! Nem arra gondoltál esetleg?! A Szállás egyébként nem rossz és tényleg a falu tetején/ végén van! Maga az épület három részből áll és a C ben van a medence, szauna és a jacuzzi! A medence ingyenes viszont csak este 7 ig van nyitva ugyh mi nem próbáltuk ki mivel addigra sose értünk haza! A wifiért fizetni kell és csak a recepciónál van! Van egy kisbolt pékség és vmi kis étterem is a szállástól kb 100 méterre! a központ kb 10 perc gyalog! Mi egyszer síeltünk át a másik részre nagy hóviharban de az a rész nem nagyon fogott meg! a pra loup i pályák sokkal jobbak és szebbek szerintem!
Ha van még kérdésed szívesen válaszolok!
Jo síelést mindenkinek!!!
czimby86
5 élménybeszámolót írt
5
13 éve tag
Topik: Les Orres
2010.12.31. 16:09
Sziasztok!

Mi január végén indulunk a le parc des airelles nevű apartmanba! Olvastam hogy voltatok már páran ott de még lenne pár kérdésem! Olvastam, hogy a szomszédos apartmanházban lehet használni a medencét illetve a szaunát! A kérdésemem ezzel kapcsolatban az lenne hogy itt meddig van nyitva és hogy a szaunára itt is fell kell elöre iratkozni?! valamin hogy a wifi hogy müködik? Melyik az a felvono amelyiknek a lábánál van ez a szállás és gyalog kb mennyire van a központtol? Azt olvastam hogy a bolt kb 5 perc gyalog. Azota esetleg nyilt már ezen a részen ujabb bolt?
Hát egyenlöre ennyi :D ! Köszönöm a válaszokat! Üdv
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.