Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

MacMan által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
MacMan
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
2008.01.27. 20:06
TUTI TIPPEM VAN!

Aki nem szeretné az alábbi élménybeszámolót végigolvasni annak:
Mönichwald: Mönichwalder Hof, https://www.moenichwalderhof.at. Barátságos, tiszta, igényes, saját wellness, nagyon kedvező árak!!!

Gondolom hasznos lehet más családosok számára az alábbi történet ami velünk esett meg (szülők+3 éves gyerek). Családbarát síterepet és szállást kerestünk. Több napos kutatás után se találtam biztosat. Fórumot is kerestem ebben a témában, de ezen kívül más hasznosat se leltem. A bejegyzéseket olvasva, úgy gondoltam nem kockáztatok, tutira megyek. Felveszem a kapcsolatot egy tapasztal taggal: Vécsey Zsolt. Na ez volt a HIBA. Egy 9 szállást tartalmazó listáról ajánlott egy panziót Venigzellben. Én kinéztem kettő 4 csillagos szállodát is de azt mondta, hogy azokat annyira nem ismeri viszont ez a bizonyos szállás legalább olyan jó. Sajnos a panzió nevét nem tudom, de fotóm van róla. A főút jobb oldalán helyezkedik el ahogy beértünk a faluba, kék színű. Ide SENKI SE MENJEN. A szállás kritikán aluli: sötét, koszos, füst szagú ágynemű, bödös fürdőszoba, WC, szűkös szoba és hajnal 3-ig egy reflektorral világítottak be az ablakunkba (ami az épületet volt hivatott megvilágítani). A szobában nem mertünk mezitláb sétálni (nem mintha lett volna hely, de mégis el kellett jutni a WC-re. A fürdöszobát egyáltalán nem használtuk, nem mertük. Szerencsére a közelben volt egy szép uszoda. Továbbá egy reggelit se lehetett jóízűen elfogyasztani mert a tulaj és baráti köre elviselhetetlenül teledohányozta az "éttermet". Mondanom se kell, másnap azonnal új szállást kerestünk. Az üröm az örömben, hogy a kritikán aluli szállásunknak köszönhetően rá voltunk kényszerítve, hogy felfedezükk a környék szálláskínálatát. Meggyőződésem, hogy a környéken egyetlen 4 csillagos szálloda sincs. Összesen két minden igényt kielégítő szállát találtunk (3 csillag) aminek volt saját medencéje, szaunával. Az egyik a fent említett, a másikat ugyancsak bátran ajánlom: Landhotel Berger-Krutzler. Ez pont a St. Jakob-i sípálya mellett van és kedvező árfekvésű: 50 Euró teljes panzió/fő/éj. Mönichwalder Hof-ban gyakorlatilag mi voltunk egyedül (hétköznap és más szállások is szinte üresek voltak), a medencét bármikor, akár egésznap használtuk teljesen egyedül, olyan mintha sajátunk lett volna. Csodálatos volt! A medence pont a szobánk alatt helyezkedett el, így akkor is tudtunk szaunázni, fürdeni amikor a kisfiunk aludt. A szoba nagyon tágas volt, a folyosón volt egy kis sarok fotelekkel, asztallal ahol tudtunk játszani beszélgetni.

Végezetül pár jó tanács gyerekeseknek:
- Murau, Club Hotel -itt minden évben egy hetet eltöltünk, ugyancsak első osztályú
- Mönichwalder Hof - ahogy a Zsolt ajánlotta Jogglandot (nem a szállást!), kedvező mert közel van a határhoz és olcsó a sibérlet. Ez a szállás a nyári időszakban talán meg csodálatosabb
- Zsolt ajánlását ne fogadjátok meg. Ha olyan a többi szállás mint ez amit leginkább ajánlott akkor jobb elfelejteni. Feltehetőleg a 10% jutalél mozgatja, nem a családok elégedettsége.

Jó pihenést mindenkinek.

Sándor

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.