Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szabó Csaba által küldött hozzászólások listája

ÜZENETEK (4)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szabó Csaba
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
Topik: Isola 2000
2010.01.22. 10:03
Egyetértek, kivéve hogy ez nem a szabályok betartásáról szól. Ez arról szól ez a cég ha akarja (mivel nem is létezik), holnaptól eltűnik a föld kerekéről és mindenki futhat a pénze utána. Senki az ég világon nem tudja mit jelent az hogy Ski International. Nem is lehet bankszámlája Magyarosrzágon, ha egyszer nem itt bejegyszett cég. Márpedig mindenki egy itthoni bankszámlára utalt Forintban, magyarul ez valószínűleg csak egy magánszemély számlája lehet. Sok dolgot mondhatnék még, de már unom, mert kicsit "pusztába kiáltott szónak" tűnik az egész...
Előzmény: (Sörapu. 81147)
Szabó Csaba
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
Topik: Isola 2000
2010.01.21. 10:08
Gyepál, bocsánat a kérdésért, Ti most nem utaztok végül?

A többieknek, senki nem akarja megmásítani azt az élményt, amit már a Travelex utazásai során szereztetek. Arról van szó, hogy ennek a hírnek hatására milyen lépés fog történni a Travelex részéről és miként tudják "igazolni" magukat, valamint megnyugtatni a kedves leendő utasokat, különösen azokat, akik holnap fognak utazni.
Megtudtam egy csomó paragrafust és törvényt, amik alapján ez a tevékenység nem végezhető Magyarországon (hiába van az Eu más országában bejelentve), valamint az utazási szerződés is érvénytelen. Ezt írták meg a cikkekben is. Ez nem rosszindulat, hanem tény.
Előzmény: (gyepál 81046)
Szabó Csaba
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
Topik: Isola 2000
2010.01.20. 16:05
Általában egyetértek, a média torzít, szemelvényez, nem objektív minden tekintetben. Most azért kicsit másról van szó. Van egy cég, amiről nem tudjuk, hogy hivatalosan végzi-e a tevékenységét. Magyarországon nincsen bejegyezve. Én elfogadom, hogy esetleg az Európai Únió más országában van esetleg (rossz esetben máshol, offshore pl.), csak derüljön ki, nyilatkozzon a Travelex v. Ski International képviseletében vki, lehetőleg a tulajdonos(ok). Itt a média, segíthet.
Lehet felvenni kedves kollegákat, lehet profihoz méltóan végezni a tevékenységet, amitől az ügyfelek elégedettek. Viszont előfordulhat, hogy a háttérben vmi illegalitás húzódik meg, vagy simán a cég likviditása egy ponton megtörtik. Talán pont utazás közben éri kellemetlen meglepetés és az elégedett ügyfél onnantól kezdve egy mérges ügyfél lesz, akár egy hoppon maradt ügyfél. Senki nem akar ilyen helyzetbe kerülni.
Itt van az a tény is hogy nem szerepelnek az utazási irodák között és az előd cégüket is törölték ebből a listából.
Nekünk most péntektől van utazásunk velük, 6 főnek. Márciusban 15 fő körül, befizettük a foglalókat. Jó lenne tudni mi tévő legyen az ember.
Szabó Csaba
4 élménybeszámolót írt
4
22 éve tag
Topik: Isola 2000
2010.01.20. 13:17
Sziasztok!

Ez a hír nem túl megnyugtató. Egyrészt azért mert illegális az utazás, másrészt azért mert probléma esetén nem tudod érvényesíteni a jogaidat. Itt ugye elvileg két cégről beszélünk, a Ski Internationalról, és a Travelexről. Az előbbi nem, az utóbbi megtalálható a cégjegyzékben. Mindenki az elsőnek fizetett, jól gondolom? A két cég független, pénzügyi és jogi kapcsolatban lehet hogy nincsenek is. Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nagy óvatossággal kell kezelni ezt a dolgot, mindenki aki érintett kérjen jogi segítséget, érdeklődjön. Nem a rendben lezajlott utakkal van a baj, hanem az esetleges problémákra kell gondolni. Itt bárki szerezhet 100 főre szállást, bérelhet buszokat, köthet biztosítást stb., de ez nem cégszerű tevékenység. Amint egy cég kezd ilyesmivel foglalkozni, az utaztatatás, amit utazási iroda végezhet. Ha egy cég ami utaztatást végez nincs bejegyezve az utazási irodák között és az előd cégét (ugyanazokkal a tulajdonosokkal) kizárták az MKEH nyilvántartásából, akkor ez felvet pár kérdést. ...........................
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.