Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

EszterM kiemelt beszámolói
EszterM
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Sziasztok!

Én is azoknak a táborát gyarapítom, akik kellemesen csalódtak Kreischbergben. Vasárnaptól szerdáig voltunk, végig ragyogó napsütésben. A pályák tökéletesen kezeltek, még a fekete 1-es alja is jó volt egészen tegnap délutánig. A csapatban a jó síelőtől a kezdő gyerekig mindenki megtalálta a maga pályáját. Egyöntetű kedvencünk a piros 15-ös pálya volt a maga kellemes fekvésével, kényelmes 6 üléses liftjével. Igaz, hogy van benne egy fekete meredekségű szakasz, de annyira jó minőségű volt rajta a hó, hogy még a 7 éves kezdő unokahúgom is szép lassan le tudott jönni rajta. Sokat síeltünk a Rosenkranzhohe-ről induló 9-10-11-es pályákon is, ezeken szinte alig volt ember. Volt olyan, hogy a pályán végig csak a saját családom tagjaival találkoztam.:) Sorbanállás csak reggel volt a buborékos felvonónál, később semmi, második-harmadiknak álltunk be legtöbbször a felvonókhoz.

Biztos, hogy a zavartalan jó idő is hozzájárult, hogy ennyire jó véleményünk van a pályarendszerről, de tényleg nem találtunk hibát. Tény, hogy máshol több pálya van, de ott több az ember is. Engem az sem zavart, hogy mindenki magyar volt, mert senkivel nem volt konfliktusunk, inkább többekkel elbeszélgettünk.

Lakni a Hotel Alpin am Kreischbergben laktunk, amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Igényes és szép a berendezés (minimalista design), finom (magyaros ízű) az étel, és rendkívül kedves (magyar) a személyzet. Mondani sem kell, hogy a liften kívül senki nem beszélt németül, de itt sem volt zavaró.

Ma délelőtt nagy köd volt és hideg, de délutánra kitisztult.

Kívánok mindenkinek örömteli, jó síelést Kreischbergen és máshol is!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.