Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Április 20-án lesz az idei kincskeresés Obertauernben

2013.03.07. 2013.04.08. Biró Ágnes | frissítve: 2013.04.08.

Ausztria legnagyobb kincskeresését idén is megrendezik Obertauern legendás fekete pályáján, a Gamsleiten-en. Április 18-21. közötti hétvégén lesz az esemény, maga a játék pedig 20-án 11 órakor kezdődik. A fődíj ismét egy BMW lesz, emellett síléceket és sok más értékes nyereményt lehet majd kiásni!
Obertauern síterepe idén hetedszerre rendezi meg a nagy kincskereső hétvégét, azzal párhuzamosan pedig számos kísérőprogramot, ünnepséget és bulit, a jó hangulat tehát garantált! Április 19-én tartják a nyitóbulit és ekkor osztják ki a rajtszámokat is, másnap, szombaton pedig indul a várva-várt kincskeresés.
Tavaly rekordot döntöttek a résztvevők, 1100-an voltak!
Tavaly rekordot döntöttek a résztvevők, 1100-an voltak!
A hóban szokás szerint ládákat ásnak el a pálya egy festékkel kijelölt részén, idén összesen 30 darabot, a benne rejlő nyeremény pedig a megtalálójáé. A főnyeremény egy BMW X1 Powder Ride és hozzá egy limitált kiadású K2 BMW Powder Ride síléc! A további nyeremények között találunk egy BMW cruise bike kerékpárt, K2 és Völkl síléceket, bukósisakot, de a nyeremények listája még bővülni fog a következő hetekben.

Összefoglaló, kedvcsináló videó a 2012-es kincskeresésről
A részvételre jogosító jegyeket érdemes minél korábban megvenni, rendszerint ugyanis jóval a verseny előtt elfogynak. Obertauern honlapján már foglalhatóak különleges kincskereső csomagok 3 éjszaka szállással, 3 napos síbérlettel és a kincskereső jeggyel! További infók a www.obertauern.com honlapon!

Szálláshelyek Obertauern közelében

Facebook esemény
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Freja apartmanok
Modern, 2-3 hálószobás, 4-7 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
6 db tágas, akadálymentes apartman összesen maximum 32 fő részére Mautendorf szívében, Grosseck sífelvonótól 1,5 km-re, ahová ingyenes síbusszal jutunk el. Kérésre reggelis ellátás is igényelhető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Lüftenegger hétvégi ház
Hangulatos, 8 szobás házikó Mauterndorf központjában kétágyas és egyágyas szobákkal, közös étkezővel. Obertauern, Grosseck, Katschberg és Fanningberg síterepei gépkocsival pár percre találhatóak.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.