Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Campiglio Dolimiti Di Brenta - Madonna, Pinzolo, Folgarida, Marilleva
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dr.Bubo
50 élménybeszámolót írt
50
10 éve tag
2022.02.01. 10:23
Megjöttünk életünk első, de biztosan nem utolsó olasz síeléséről. Ha egy szóval kellene jellemeznem, azt mondanám: tökéletes volt!!!
6 nap szikrázó napsütésben (egyszer kis felhősödés, utolsó nap nagyobb szél ), jól kezelt, számtalan sípályával.

Utazás: Szlovénián keresztül mentünk, hosszú az út, de majdnem végig autópálya, a határokon -amik gyakorlatilag nincsenek- nem kértek semmit, a benzinkutaknál maszk kötelező és az oltási igazolvány bemutatása.

Síterület: tényleg hatalmas, de jól besíelhető, összekötött síterepek. A pályák jól kezeltek, pedig régen esett a hó, egy kiadósabb havazás jót tenne, de a pályák ennek ellenére tényleg jók voltak. Ami érdekes, hogy bár erős napsütés volt, és -5+8 közötti hőmérséklet, mégsem buckásodtak annyira a pályák, mint vártuk. A különböző hegyek jól átjárhatók, minden hegyen változatos pályákat találunk. Jellemzően a piros és kék pályák besorolásuknak megfelelőek, de néhány esetben oda-vissza sorolhatók lennének. Általában széles, jól átlátható,pályákat találunk. Nem volt tömeg, sokkal több emberre számítottunk, talán a COVID miatt , de a lifteknél sosem kellett sorba állnunk, még a följutásnál, illetve a zárásnál sem. Nekem Grosste és Madonna pályái jöttek be a legjobban, de Folgarida hosszú pályái is rendben voltak. A liftek teljesen vegyesek, a régebbi típustól a vadonat újig minden megtalálható. A zárt lifteken ragaszkodnak az FFP-s maszkhoz, "sima" maszkkal nem engednek be!!!!

Hütték: sok hütte van, minden területen, mindenki megtalálja a számára ideálisat. A Folgarida felé lemenő 3-s piros aljához közel nagyon hangulatos, kisebb hütte van, ahol a legjobb árakkal találkoztunk minőségi kiszolgálás mellett. Az Orsi Brunó hütte ételkínálata is jó volt, amire figyelni kell, hogy a tészták és húsok más szinten vannak, mint a helyben sütött pizza, tehát vagy ezt kérsz, vagy azt. Itt a csülköt nagyon tudom ajánlani, körettel 15 euro, de hatalmas adag, tényleg.Az árak azért nem alacsonyak, egy leves 10 euro, ennyi kb. egy pizza is, illetve a tészták is csak kicsivel kevesebbek.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.