Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

hangszi kiemelt beszámolói
hangszi
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Szlovénia
Bohinj - Vogel
2024.03.02.
2013 után idén kettő napot voltunk a síterepen. Lent a völgyben sehol nem volt már hó, de fent a kabinos felvonó völgyállomásánál már igen. Idén is kiváló volt a pálya, nagyon jókat síeltünk a 60 cm-es hóban. Szépen kezeltek voltak a pályák, de vasárnap azért volt sorbanállás. Hétfőn nagy köd volt és nem nyitott ki az összes pálya így számunkra 3 alternatíva maradt a pályákra, de ezt is kimaxoltuk. Legközelebb ha erre járunk több időre jövünk!
hangszi
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Szlovákia
Donovaly
2023.02.27.
Ma voltam családdal Donovaly-n. Előtte kb. 15 éve. Ért néhány kellemes meglepetés. Az egyik, hogy bár több helyen is olvastam, hogy csak készpénzben lehet fizetni, ehhez képest mind a síbérletnél, mind a hüttében elfogadtak kártyás fizetést. A másik, hogy 6 euróért tudtam a fiamnak bérelni bakancsot, azt hittem húzósabb lesz. A harmadik pedig, hogy igaz hétfőn voltunk, de nem volt tömeg és a nyitva lévő pályák is rendben voltak még délután is. Összeségében egy nagyon jó napot töltöttünk kint.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.