Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mit érdemes tudni a műanyag sípályákról?

2015.09.23.

Az utóbbi évek változékony időjárási körülményeit és Magyarország domborzati adottságait figyelembe véve a mesterséges kialakítású sípályák kiváló alternatívát biztosítanak mind a kezdő, mind a haladó sízőknek és snowboardosoknak.
Fotó: Gyűrújbarát Síiskola
Fotó: Gyűrújbarát Síiskola
Műanyag sípályák szinte bármilyen terepen kialakíthatóak, hiszen alapját nem csak földből kialakított domb biztosíthatja, akár álványszerkezet segítségével is létesíthető manapság sípálya. Ennek köszönhetően a fővárosban és országszerte is egyre több ilyen mesterséges pálya, síiskola létesül. Ezen síiskolákban a kezdő oktatástól egészen a szuperhaladó és verseny oktatásig rengeteg különböző szinten folyik az oktatás, szakképzett oktatók segítségével.
Műanyag sípálya a Bókay Kertben
Műanyag sípálya a Bókay Kertben
Egyre több gyár foglalkozik műanyag sípályák fejlesztésével, így a mesterséges pályák is egyre teljesebb sízés és snowboardozás élményt képesek nyújtani. A 4seasons sítechnika Bt. 10 éve foglalkozik, az olasz gyártmányú Neveplast, műanyag sípályaelemek forgalmazásával. A Neveplast műpálya az eddig itthon használtaktól teljesen eltérő kialakítású. Szerkezete homogén, egységes felületet alkot, így siklási tulajdonságai sokkal jobbak a korábbiaknál. A jelenleg Európában kapható műpályák közül ez az egyetlen, amely mind a sízők mind a snowboardosok részére a havon sízés élményét legjobban megközelíti. Sível alig észrevehető a különbség, snowboarddal egy kemény, tömörödött havas pálya érzetét nyújtja.
Műanyag borítású sípálya Újpesten
Műanyag borítású sípálya Újpesten
Anyagának és kialakításának köszönhetően -18-tól +40 fokig használható, így lehetővé válik a pálya egész éves üzemeltetése. Havazásban, esőben és napsütésben is kiválóan használható. További előnye még a pályának, hogy már nem olajjal kell kenni - mint a régi típusúakat -, hanem csupán egy átlátszó, szilikonszerű anyaggal, amely nem hagy foltot a ruhán. Az ilyen műanyag pályán való sízéshez és snowboardozáshoz nem szükséges semmilyen különleges öltözék, a legpraktikusabb az időjárásnak megfelelő, kényelmes sportos ruházat.

Budapest körszerűbb sípályáin, a Pestszentlőrinci és Újpesti 4seasons Síiskolákban, valamint a Pasaréti síiskolában már ezzel a korszerű műanyaggal borított pályákkal találkozhatunk. E síiskolákban az évek során egyre több kitűnő síző nevelkedik, akik a Síszövetség által rendezett versenyeken is szép eredményeket érnek el.

További információk és pontos árak:
Weben: www.siiskola.com
Telefonon: Kőszegi János +36 30/989-4259
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.