Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Császári sífutóverseny a Kitzbüheli-Alpokban

2010.11.22. 2011.01.12. | frissítve: 2011.01.12.

Császári sífutóverseny a Kitzbüheli-Alpokban 2011. február 12-én és 13-án a világ minden tájáról érkeznek a sífutók St. Johann in Tirolba, hogy részt vegyenek az Alpok legnagyobb sífutóversenyén. A 39. alkalommal megrendezésre kerülő Tiroli Koasalauf alkalmával 25 és 50 kilométer közötti távok közül választhatnak a résztvevők.
A versenyen bárki részt vehet, az 50 kilométeres táv pedig az Euroloppet versenysorozat keretén belül rendezett maratoni sífutó Európa-bajnokság első futamának számít. A célterületet ráadásul át is alakították St. Johann in Tirolban: a nézők egy 150 méter hosszú egyenes szakaszon buzdíthatják a résztvevőket. Az edzett sportolók versengése mellett St. Johann in Tirolban számtalan téli élmény vár a kezdőkre is: a Kitzbüheli-Alpok településein – St. Johann in Tirolban, Oberndorfban, Kirchdorfban és Erpfendorfban – összesen 250 kilométernyi tökéletesen karbantartott, különböző nehézségi fokú sífutópálya áll a vendégek rendelkezésére. Egy éjszaka reggelivel egy otthonos panzióban már 25 eurótól foglalható a téli szezonban.

További információk:

Telefon: +43/5352/633350
Internet: www.kitzalps.cc
Jelentkezés a versenyre:
www.koasalauf.at
Kitzbüheler Alpen
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.