Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Turrach: új hatüléses lift és sípályák

2015.10.04. Stánicz Balázs

Karintia egyik leghóbiztosabb síterepe decembertől új területekkel lesz gazdagabb. A Kornockbahn alatti Schafalm immáron a síterep szerves része; hatüléses lift és három új sípálya várja a síelőket.
A Schafalmbahn hegyállomása közel 2100 méteren fekszik és innen vethetjük bele magunkat az új síterületbe. Új hatüléses, három sípálya összesen négy kilométer hosszúságban. A hatüléses természetesen buborékokat és fűthető üléseket kap, kapacitása 2000 fő lesz óránként, ami bővíthető 2500 fő/órára. A három sípályát északi hegyoldalra építették 2080 és 1780 méter közti hóbiztos magasságba. A pályák közül egy kék a másik kettő piros és lesz egy negyedik „extra” is a felső szakaszon egy sportos fekete képében.

Az új pályaterület 2017-től további két új sípályát kap, természetesen hóágyúrendszerrel együtt.
KOMMENTEK

Szállástippek
Panorama Hotel
Panorámás hotel Turracher Höhe központi részén, mindössze néhány lépésre a 12-es számú sípályától. Szolgáltatások: panorámás fedett medence pezsgőfürdővel, szaunarészleg, fitneszterem, játszószoba. Háziállat megengedett!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpenpark Turracher Höhe
Új hüttefalu Turracher Höhe szívében, 45 db luxus berendezésű faházzal, a legközelebbi sípályáktól 1000-2000 méterre. A 12-16 fős házikók saját pezsgőfürdővel és szaunával felszereltek!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Naturchalets Turrach
Új alpesi stílusú, panorámás 3-4 hálószobás luxus apartmanok 1700 méter magasságban a cirbolyafenyők között saját jakuzzival vagy szaunávalTurracher Höhén.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.