Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Snow Style & Snow Day Eplényben

2010.01.08.

Snow Style & Snow Day Eplényben 2010. január 14-15 között Eplényben a Nordica skiarénában kerül megrendezésre a SNOW STYLE rendezvénysorozat, melyet január 16-án a Magyar Egyetemi Sí Egyesület által rendezett SNOW DAY követ. Ezeken a napokon mindenki kipróbálhatja magát számos téli sportágban.
A háromnapos rendezvény igazi kikapcsolódást és szórakozást jelent a téli sportok szerelmeseinek és azoknak, akik most szeretnék megízlelni a csúszás örömét. A rendezvény fő célja, hogy megismertesse a sízés örömet azokkal is, akiknek eddig nem volt módjuk kipróbálni ezt az élményt.

Ingyenes síoktatás, esti sízés, MEEX Snowattack Party, Magyar Alpesi Sí és Snowboard verseny, és a hazai celebek a garancia arra, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes programot.

A szórakoztatás mellett a szolidaritásra is gondoltak a szervezők, hiszen január 14-én jótékonysági akció keretében a hátrányos helyzetű és beteg gyerekek tanulnak síelni a TV2 Jóban rosszban című sorozatának ifjú szereplőivel, de bárki találkozhat a hazai celebekkel, ha ezen a napon ellátogat Eplénybe.

Január 15-én a Síoktatói nyílt nap keretén belül minden előzetesen regisztrált érdeklődő kedvezményes napijegyet vásárolhat, amely tartalmazza az ingyenes oktatást is. Ezen a napon Magyarország síiskolái is bemutatkoznak, és kiválaszthatja mindenki jövőbeni oktatóját és sí és snowboard iskoláját. A Síaréna pályáinak, liftjeinek egész napos használatának kedvezményes ára 3.300,-Ft/fő. Természetesen lehetőség van felszerelés bérlésére is.

17.00- 21.00 óráig pedig esti sízés a kivilágított pályákon!

23.00 óráig MEEX Snowattack és Partysítábor Before Party!

Január 16-án Magyar Alpesi Sí és Snowboard verseny
Kétfutamos Műlesiklás Magyar Kupa futam leigazolt felnőtt, ifjúsági, serdülő és gyerekversenyzőknek, Freestlye Ski, Freestyle snowboard bemutató, Kutya szán, Telemark, Hókutya. Ezen a napon természetesen mindenki ki is próbálhatja magát a jelenlévő téli sportágakban. Erről a rendezvényről már részletesen írtunk ebben a cikkünkben.

AZ IGAZOLT VERSENYZŐKNEK MEGHIRDETETT PROFI ÓRIÁS MŰLESIKLÓ VERSENY ELMARAD!!!
Az időjárási körülmények sajnos nem elég kedvezőek ahhoz, hogy 4-es pályát szombatra a Magyar Kupafutam előírásainak megfelelő állapotba havazzuk.
A versenyzők megértését ezúton is köszönjük!

Természetesen a Snow Day többi rendezvénye meg lesz tartva mint például a Veszprém Megyei Nyílt Bajnokság a Telemark Kupa, 24 jump jam, Celeb Kupa és még sok minden más.

Az esemény zártkörű rendezvénynek minősül, így ezen a napon a sípálya területére érkezőknek egységesen 3.300Ft kell fizetniük, mellyel részt vehetnek a számos meghirdetett programon és természetesen használhatják a felvonókat és sípályákat is!

17.00 - 23.00-ig esti sízés a kivilágított pályákon!

Bővebb infó: www.snowstyle.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.