Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Amatőr gyermekverseny hétvégén a Mátrában

2009.01.20. Bata Attila

Amatőr gyermekverseny hétvégén a Mátrában Immáron tizenhetedik alkalommal rendezik meg a hazai síélet legrangosabb amatőr gyermek síversenyét, ahol csak egy cél lebeg a szervezők előtt: az összes induló gyermek érezze jól magát, lehetőleg mindenki nyerjen valamit, érmet, oklevelet, vagy akár a tombolán legyen sikerélménye.
2008. január 25-én, vasárnap, visszatér a kupa Magyarországra, ezúttal SKIOUTLET kupa néven. Az elmúlt években a kupát számos nagylelkű szponzor segítségével különböző síközpontokban rendezték meg, igazából csak egy dolog nem változott a háttérben, Fehér Gyula szervező és lelkes csapata.

Az idei versenyt a mátraszentistváni Síparkban tartják meg, egyfutamos óriás-műlesiklást, amelyen minden 1993-2004 között született amatőr gyermek rajthoz állhat, pontosabban azok, akik nem szerepelnek a síszövetség 2008/2009-es rangsorában.

Szokás szerint a versenyt követő eredményhirdetés legalább olyan hosszú lesz, mint a verseny, hiszen a tizenkét korosztály fiú és lány versenyzői között összesen 72 érmet osztanak ki, a nyertesek kupát kapnak, az összes résztvevő pedig oklevelet. A rajthoz állt gyerekek között tombolasorsolást tartanak, ahol értékes nyeremények várnak gazdára, többek között a sielok.hu síportál által felajánlott 80 darab síutalvány az ausztriai Romantik sírégióba. A kioasztásra váró utalványok összértéke 640.000 forint.

A versenyt a Nemzetközi Síoktatók Kongresszusának nyitónapján rendezik meg, a nevezési határidő január 23-án, pénteken jár le. További részletes információ a wwww.skioutlet.hu oldalon található, vagy telefonon a (1) 214-7985 számon kérhető.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.