Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Mátrában rendezték a XVII. Országos Amatőr Gyermekversenyt

2009.01.06. 2009.01.27. | frissítve: 2009.01.27.

A XVII. Országos Amatőr Gyermek Síbajnokságot idén SKIOUTLET Kupa néven Mátraszentistvánon rendezték meg. A verseny időpontja - 2009. január 25 - egybeesett a Nemzetközi Síoktatók Kongresszusának nyitónapjával. Csodálatos napsütés és igazi alpesi várta vasárnap a Síparkba érkezőket!
A hét közepén még a tavaszias felmelegedés és a havas lejtőket kíméletlenül áztató eső miatt csüggedtek a hazai síelők. Égtek a telefonvonalak a skioutlet.hu üzletében ahol minden nevezőnek azt mondták, hogy bármi történik is, a Kupát mindenképp megrendezik. Ahány meteorológus annyiféle előrejelzés volt a hétvégére, de azt senki nem merte jósolni, hogy egész nap zavartalan napsütés várja majd a Mátrába érkező családokat. Óriási szerencse, hogy így történt. Ideális nulla fok körüli hőmérsékletben, tiszta napos időben, kiválóan előkészített havon zajlott le a legnagyobb hazai amatőr gyermekverseny, melyre majd mind a 180 nevező el is jött családdal, szurkolókkal együtt. A jó hangulatot fokozta az IVSI kongresszus alkalmából rendezett látványos színes program. Tudósítottak az eseményről a legnagyobb tévétársaságok (MTV, TV2 és RTL Klub is). Gratulálunk minden résztvevőnek és a szervezőknek is! Az eredményeket már meg lehet tekinteni a www.skioutlet.hu oldalon.

VERSENYKIÍRÁS

A verseny célja: Versengés biztosítása azon gyermekek részére is, akik még nem indulnak rendszeresen a hivatalos versenyeken, de már élvezik a versengést.

A versenyen részt vehet: Minden magyar állampolgárságú gyermek, aki nem szerepel a Magyar Síszövetség 2008/09. évi rangsorában. (Rangsor: www.skihungary.hu oldalon megtalálható.)
Versenynem: egyfutamos óriás-műlesiklás.
Versenyszabályok: Minden egyes kaput meg kell kerülni. A kapuk egyesével kerülnek kitűzésre, az érthetőség érdekében.
A versenyen óvásnak helye nincs. Időmérés: Elektromos fotócellával.

Értékelés: Korosztályonként és nemenként, minden év egy kategória: 1993-2004. Összesen így 12+12 korosztály! Eredményhirdetés: 15 órától.

Díjazás: Minden rajtoló névre szóló oklevelet, a dobogósok érmet (72 db), az első helyezettek kupát kapnak (24 db).
Minden rajtoló gyermek tombolán vesz részt, értékes nyereményekkel.
A tombolához a sielok.hu 80 db 8.000 Ft értékű Romantik Skiregion ausztriai síjegy utalványt ajánlott fel a versenyen részt vevő gyerekeknek 640.000 Ft összértékben!

Nevezés: Személyesen a skioutlet.hu üzletben, Bp. 1027 Margit krt. 46. vagy faxon: (06 1) 214-7985.
Nevezési díj: 2000,- Ft (személyesen üzletünkben, vagy rózsaszín postai utalványon)
Nevezési határidő: Január 23. 18 óra
A rendező (Lavina-Sport Kft.) az időpont/helyszín változtatási jogát fenntartja.

A versenyen előforduló balesetekért a rendezők felelősséget nem vállalnak! Bukósisak és biztosítás ajánlott.

Versenyünk napján lesz a Nemzetközi Síoktatók Kongresszusának nyitónapja, sok látványos programmal, ezért arra számítani kell, hogy a liftnél időnként hosszabb sorok is lehetnek.

További részletes információk honlapunkon, a híreink címszó alatt megtalálhatók, vagy telefonon a 06-1-214-7985 számon.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.