Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonság Nassfelden! Saját sívideó a síbérlettel!

2011.01.05. sielok.hu

Újdonság Nassfelden! Saját sívideó a síbérlettel! A Skiline cég vadonatúj fejlesztéséhez idén Nassfeld is csatlakozik, remélhetőleg sokak örömére. Ennél könnyebben nem is lehet "házi" versenyeket rendezni, a felvételeket később bármikor vissza lehet nézni, akár feltölteni a Youtube-ra, és a videó segítségével elemezni a síelésünket, technikánkat.
A SkiMovie pályaszakaszt a 77-es számú, Zweikofel pályán alakították ki Nassfelden. Minden síelő és snowboardos egyszemélyes főszereplője a róla készült videónak. A Skiline-nak köszönhetően már nemcsak az aznapi síelésünket követhetjük nyomon, azaz az általunk megtett kilométert illetve a szintkülönbséget, hanem a rólunk készült videót is könnyedén letölthetjük és megoszthatjuk barátainkkal, ismerőseinkkel.

Hogyan működik a SkiMovie pálya?
Egyszerűen odacsúszunk a start házhoz, a síbérletünket automatikusan azonosítja a rendszer, és adott jelre már indulhatunk is. A kijelölt pályaszakasz teljesítése után néhány perccel már le is tölthetjük a rólunk készült videót a www.skiline.cc weboldalról, illetve valamelyik Skiline Terminálon (KofelCenter és Hotel Gartnerkofel) keresztül a síbérletünk segítségével. Ennyire egyszerű az egész.

Ahhoz, hogy a rólunk készült felvétel részt vegyen az adott versenyen, engedélyeznünk kell, hogy a felvételt nyilvánosságra hozzák, a rendszer ezt a letöltésnél kérdezi.

Egyes síterepeken már a fun parkok szakaszait is bekamerázták, így a síelők és snowboardosok könnyedén visszanézhetik a jól illetve esetlegesen balul sikerült ugrásokat, akrobatikus mozdulatokat.

Skiline.cc videós pályaszakaszokat találhatunk Saalbach - Hinterglemm, Zillertal Arena, Zell am See, Mölltal gleccser és Hochfügen síterepeken is, és a számuk minden bizonnyal növekedni fog.
KOMMENTEK
illeskese | 2011.01.05. 20:31
Ez nagyon jó ötlet, Eplénybe is tehetnének egy ilyet. :)
elmo | 2011.01.06. 10:34
Külön fizetős, vagy benne van a bérlet árában? (Az ok, hogy a bérlettel aktiváltatható.)
tmarothy | 2011.01.06. 11:24
Benne van a bérlet árában. Annyiszor csúszol, ahányszor akarsz!
saci1 | 2011.01.07. 19:27
A síbérlet árából 10 % kedvezményt kapsz a pénztáraknál ha felmutatod a helybeli szállásod igazolását, amit a szállásadótól kérhetsz el.
pozsika | 2011.01.09. 12:00
Kipróbáltuk, de nem működött. A videót nem találtuk meg.
vogi | 2011.01.09. 16:08
Az anyját...
Hédi77 | 2011.01.10. 23:31
@Saci1:
A magyar Nassfeld irodánál a még így is -5% al olcsóbb a síbérlet!!!
Hédi77 | 2011.01.10. 23:34
Én legalábbis ott vettem meg és olcsóbb volt. Te mikor voltál Nassfelden? Mi az idén :)

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Chalets & Glamping Nassfeld
2022-ben átadott, új, önálló, 4-6 fős házak és 2-3 fős "lombkorona" házikók közvetlenül Kötschach sípályái mellett, 25 km-re Nassfeld sípályáitól. Állatbarát szálláshely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Falkensteiner Hotel Carinzia csillagcsillagcsillagcsillag
Az exkluzív pályaszállás Nassfelden, a Millennium Express felvonó mellett fekszik. 2.400 m2-es Acquapura SPA wellness részlege, kulináris finomságai kiemelkedően komfortossá teszik pihenésünket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (2)
Arena Franz Ferdinand csillagcsillagcsillagcsillag
Nassfeld egyik legújabb szállodája közvetlenül (100 m) a síterep völgyállomásánál várja vendégeit, kétágyas és családi szobákkal, félpanziós ellátással. Wellness részleg fűtött bel- és kültéri medencével, szaunákkal, gyermekeknek 140 m2-es játszóbirodalom, mászófal!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.