Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sisak nélkül: meghalt egy síelő Donovalyban

2018.01.17. sielok.hu

Tragikus baleset történt kedden délután a szlovákiai Donovaly síterepén. Súlyosan megsérült egy 50 éves síző, miután nekicsapódott a szélfogóknak. A szlovákiai férfi védősisak nélkül sízett, az ütközést következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett, életét a helyszínre kiérkező hegyi mentők sem tudták megmenteni.
A mentőszolgálat szóvivője közölte, a helyszínre kiérkező két mentős azonnal megkezdte a férfi újraélesztését. Ezt követően további két mentős érkezett szánon a helyszínre. Mindannyian küzdöttek a férfi életéért, de már nem tudták megmenteni.

Forrás: parameter.sk
KOMMENTEK

Szállástippek
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Villa Gardenia csillagcsillagcsillag
A Villa Gardenia a szlovák Donovaly síterepen, a legközelebbi sílifttől 150 m-re található. A vendégek 4 apartmantípusból választhatnak. A szállás wellness részleggel, kandallós nappalival, bárral, játszótérrel és parkolóval rendelkezik.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.