Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Schladming új szimbóluma a Skygate lesz

2011.11.08. 2011.11.09. Lipiczky Ágnes | frissítve: 2011.11.09.

Schladming új szimbóluma a Skygate lesz Az Osztrák Síszövetség egyedülálló tervvel rukkolt elő a 2013-as schladmingi világbajnokságra. A Planai Stadion célzónájába egy látványos épületet kívánnak létrehozni, amely a Skygate nevet kapja.
Az osztrák Síszövetség és a voestalpine egyedülálló együttműködésről számolt be a minap. A 2013-as világbajnokságra egy építészeti szempontból kiemelkedő épületet, a Planai Stadion új szimbólumát kívánják életre hívni, amelynek a neve Skygate lesz. Az épület egy acélszerkezetből álló ív, amelyen keresztül a célvonalon már áthaladt sízők eljutnak majd a célterületre. Az épületet 2012. január 23-án szeretnék átadni, egy nappal a schladmingi éjszakai műlesiklás előtt.

"Büszkék vagyunk arra, hogy együttműködhetünk Ausztria egyik legerősebb, dinamikusan fejlődő vállalatával. Ez az építészetileg kiemelkedő terv nem csak Schladming, de a világbajnokság szimbóluma is lesz" - árulta el Peter Schröcksnadel az Osztrák Síszövetség elnöke.

A Gernot Ritter építész által tervezett skygate acélból készül. Csak az egyik oldalon lesz alátámasztva. A legmagasabb pontja 35 méteren található és összesen 890 méternyi acélcsövet használnak majd fel az építése során.
KOMMENTEK
Viri | 2011.11.09. 19:56
Ha jól emlékszem az első maketten nem ilyen volt a befutó. Az is nagyon jól nézett ki!
Viri | 2011.11.10. 17:16

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Landhaus Amadeus csillagcsillagcsillagcsillag
Kiváló családi szállás apartmanokkkal és kétágyas szobákkal néhány km-re Schladmingtól, síbusszal a közelben. Wellness: szauna, infravörös kabin, tepidárium, fitnesz.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Berghof Mitterberg csillagcsillagcsillag
A Schladming-Dachstein régióban a hegyek között megbújva található a Mitterbergen, Gröbming mellett a Hotel Berghof családi szálloda. A hoteltől busszal és akár autóval is könnyedén elérhetők a közeli sípályák: Stoderzinken 3 km, Schladming 4 hegy 10 km.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Tauernresidence Radstadt
Új építésű apartmanház 2-8 fős apartmanokkal és közös wellness részleggel Radstadt síterepétől mindössze 1,5 km-re. Kocsival néhány perc alatt Schladming sírégió, Flachau/Wagrein és Obertauern is elérhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.