Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

PARK SNOW: 3 szlovák síközpont közös bérlete

2009.11.16. 2010.01.01. | frissítve: 2010.01.01.

PARK SNOW: 3 szlovák síközpont közös bérlete Három szlovák síközpont - Csorba-tó, Donovaly és Velka Raca - fogott össze a PARK SNOW bérletszövetségben és a 2009/2010 szezontól egy új, közös síbérlet bocsátanak ki. Az idei szezonban bármely PARK SNOW központban vásárolt síbérlet automatikusan mind a három síterepre érvényes.

3 síközpont = 1 ár = 1 síbérlet

A PARK SNOW bérlet tulajdonosai már 3 különböző szlovákiai régióban fekvő síközpontban élvezhetik a lesiklópályák változatosságát, a modern felvonókat, a jól karbantartott pályákat, és a minőségi szolgáltatásokat. Donovaly az Alacsony-Tátrában, a Csorba-tó síközpont a Magas-Tátrában, Velka Raca pedig északon, a Beszkidekben található.

Újdonságok a Csorba-tónál

Az idei szezon legnagyobb újdonsága a 6 üléses, 45 kabinból álló felvonó Štrbské Pleson, azaz a Csorba-tónál épült. A felvonó 1200 személyt képes szállítani egy óra alatt és sebessége 5m/s. További újdonságok a Csorba-tónál: K2 snowpark, Milka Funpark gyerekeknek, valamint a modernizált hóágyú rendszer.

Bérletek és kedvezmények

A múlt szezonhoz képest a síbérletárak körülbelül 15 %-kal csökkentek!
Az egész szezonra érvényes 10 napos síbérlet egységesen 180 euróba kerül, és mivel átruházható jegyről van szó, ezért ezt a jegyet nem lehetséges junior, illetve gyermek tarifában megvásárolni.

Ettől a szezontól kezdődően, ha valaki hosszabb időt tölt el Donovalyn és 5-, 6-, vagy 7 napos síbérletet vásárol, akkor e síbérlet automatikusan tartalmazza az éjszaki sízést is. Ugyanez vonatkozik szezonjegyre is. A pontos jegyek esetén, ha a nappali síelésből maradt pont, akkor azok esti sízéshez is felhasználhatók.

További PARK SNOW újdonság a JUNIOR és SENIOR bérlet kategória. A 13-18 éves kor közötti fiatalok számára és EURO<26, GO<26, ISIC és ITIC kártya tulajdonosainak, JUNIOR, a 60 év feletti férfiak és 55 év feletti nők számára SENIOR jegyek kaphatók.

Kedvezményes csomagajánlatok

Mindhárom síközpontban, a szállásadókkal együttműködve, kedvezményes csomagajánlatokat alakítottak ki. Szállás + síbérlet már 23 euró/fő/éj ártól!
A "SNOW CSOMAG" tartalma:
  • 2 ill. 6 éjszaka szállás
  • 2 ill. 6 napos síbérlet
  • idegenforgalmi adó
  • 20% kedvezmény az összes Donovalyn található síiskolába
  • Donovaly Snow csomag árak: http://www.parksnow.sk/donovaly/
A Snow-csomaggal továbbá egyszeri alkalommal kedvezményesen vehető igénybe a bobpálya, és kedvezményesen váltható napijegy a Thermal Park Besenova, az Aquapark Tatralandia külső és belső medencéibe, valamit a Permon’s Paradise wellness részlegébe. A csomagokat és a bónuszokat 2010. április 30-ig válthatják be a vendégek.

Síelt kilométerek statisztikája

A SKIDATA 370 rendszernek köszönhetően a PARK SNOW síközpontokban nyomon lehet majd követni a síbérletek használatát.

Az adatok online is hozzáférhetőek a www.skiline.cc weboldalon, amely több nyelven is elérhető. Ezen keresztül lehetőség nyílik a regisztráció után az átsíelt kilométerek megtekintésére.

Utazzon vonattal síelni!

Ebben a síszezonban a Szlovák Vasút (ZSSK) új termékkel állt elő azok számára, akik szívesen utaznak vonattal egynapos síelésre a PARK SNOW valamelyik síterepére. A Skipass Donovaly (+Veľká Rača ill. Štrbské Pleso) közös termék tartalmazza az egynapos oda-vissza vonatjegyet, az egynapos síbérletet a PARK SNOW síközpontba, és a síbusz transzferek a központokba a www.parksnow.sk weboldalon található síbuszok menetrendje alapján.
A menetjegyhez a ZSSK kiadja a csomagjegyet, mely a központunk pénztáraiban a síbérlet átvételére szolgál. A jegyhez nem kell IC és EC pótjegyet vásárolni.

Síbérlet elővétel

A síbérletek széles választékéval mindenki megtalálhatja neki megfelelő bérletet. A síbérletek online is megvásárolhatók.

A legjobb szlovák snowpark

Donovalyn üzemel a legjobb szlovák snowpark* (*internetes pályázat eredménye alapján). Minden este ratrakolják és rendben tartják. A 2008/2009–es szezonban, Szlovákiában ez a park volt az első snowpark és a big air volt az első szlovák ugrató.
A parkban 3 ugrató és 12 akadály található, melyeket a szezon folyamán cserélnek, hogy a pálya mindig kihívás legyen. A park minden szezonban újabb akadályokkal gazdagodik, az idei újdonság a zenés CHILLOUT ZÓNA. Az üzemeltetők reménye szerint hamarosan kezdődik itt is a szezon. Bővebb infó: www.parksnow.sk
KOMMENTEK

Szállástippek
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Apartments Racek
Az Apartments Racek 2 db apartmanháza Donovalyban a síliftek mellett található. Összesen 4 db apartmant kínál 7-7 fő részére önellátással. Minden apartman 2 hálószobából, 1 nappaliból, konyhából és fürdőszobából áll.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.