Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Még Szaúd-Arábiában is havazott a héten

2013.01.13. Bata Attila

Még Szaúd-Arábiában is havazott a héten A hét közepén a Közel-Keletre ért havazás nem ismert határokat. Komoly havazást hozott Izraelben, Libanonban, Szíriában, Jordániában, de még a sivatagi ország, Szaúd-Arábia észak-nyugati csücskébe is jutott a fehér látványosságból, természetesen a helyiek legnagyobb örömére.
Az errefelé ritkának mondható havazás kedd reggelre megérkezett Szaúd-Arábiába, a Tabuk városhoz közeli hegyekbe, és ahogy ilyenkor lenni szokott, mindenki látni akarta, hogy néz ki ilyenkor a fehérbe öltözött táj.

A helyi TV beszámolója a havazásról és a piknikről
Szokatlan hideg tört be a környékre mínusz 5 fok körüli hőmérséklettel és havazással. A Tabuk környéki Al-Lauz hegy fehérbe öltözött, és autókaravánok indultak meg a hegyre, hogy megcsodálják a havazást, egy kis kirándulást tegyenek a hóban vagy csúszkáljanak egyet a szokatlanul jeges hegyi utakon. A hegyi út és parkolói teljesen megteltetek a kíváncsiskodók autóival.

A keddi havazás után a hó és a hideg is megmaradt egy ideig, de már nem csak örömöt okozott a helyieknek. A téli körülményekhez nem nagyon szokott szaúdiaknak komoly gondot okozott a havazás. Ezen a héten négy halálos áldozatot és 32 sérültet követeltek a helyi közlekedési balesetek, amelyeket a hatóságok havazás és a rossz időjárás számlájára írnak.

Nagyszerű amatőr felvétel a havazás utáni tájról
KOMMENTEK
Bukfenc | 2013.01.13. 08:50
A téli gumi piac fel fog lendülni!!!:))
százas | 2013.01.13. 19:13
Végre bekapcsolhatták a ködlámpáikat! Megtérült végre az a plusz 100 dolcsi befektetés.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.