Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Visegrád, Nagy Hideg-hegy: van még hó a síeléshez

2010.03.06.

Visegrád, Nagy Hideg-hegy: van még hó a síeléshez A hóágyúzott pályák mellett két további pályán, Nagy Hideg-hegy és Visegrád terepein is lehet még síelni a hétvégén, mivel sikerült a csúszáshoz megfelelő mennyiségű havat összegyűjteni. Sátoraljaújhelyen a műanyagpályán hó nélkül is lehet csúszni.

Visegrád-Nagyvillám

Az üzemeltető hírleveléből idézünk: „Szinte magam sem hiszem el, hogy az e heti nagy meleg még mindig hagyott havat a pályán, bár már megtépázottan, de még mindig működik a "visegrádi gleccser", közkívánatra ismét kinyitunk vasárnap!

Ma kihoztuk a pályából, amit lehet, mintegy 20 m széles ratrakolt nyomot sikerült megcsinálni, láthatjátok az 1-es és 3-as webkamerákon is. A felvonó nyomvonalat is kiegészítettük, úgyhogy reggel 9-től délután 5-ig várunk minden érdeklődőt 1000 Ft-os egységáron egy felvonóval.

A visegrádi fórumozóknak (ez a visegrádi sípálya saját honlapjára vonatkozik – a szerk.) természetesen nem kell fizetni, mert nélkülük valószínűleg nem jöhetett volna létre ez a nap (a nick név bemondásával lehet igénybe venni a kedvezményt, kivéve, akik rendszeresen rosszakat írnak a pályáról! HeHeHe!!!).

Valamint köszönjük az "égieknek", hogy küldtek egy kis hideget az utolsó pillanatban. Mielőtt bárki kitalálná, hóágyúzni már nem fogunk, abból kell gazdálkodnunk, ami megmaradt.”
Van még hó! Nagy Hideg-hegy március 6-án, szombaton
Van még hó! Nagy Hideg-hegy március 6-án, szombaton

Nagy Hideg-hegy

A helyi üzemeltetők tájékoztatása szerint: március 6-7-én az északi sípályák üzemelnek, a hó minősége kiváló, sítúrázásra is alkalmas a terep. Március 13-15-én a síközpont nyitva tart, több pálya és lift is üzemelni fog. Akciós jegyárakkal és grillpartyval várják a vendégeket.

Sátoraljaújhely - műanyag sípálya

A műanyag borítású pálya is üzemel a hétvégén.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.