Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kreischberg-Murau november 25-én kezdi a szezont

2011.11.24.

Kreischberg-Murau november 25-én kezdi a szezont November 25-én, pénteken kezdi meg működését a kreischbergi WM lift (a sítérképen C jelzésű négyes ülőlift, ld. alább piros vonallal). Sajnos hó még itt sem esett, de a völgyben lévő mínusz fokok és a hóágyúk lehetővé tették, hogy aki szeretné, a Kreischbergen megtehesse az idény első csúszásait.
Újdonság az idei szezonban a reggeli napsütés kedvelőinek: a Gondelbahn (A és B jelzésű kabinos lift) mindennap már 8.30-tól szállítani fogja a síelőket a hegyre! Így még korábban kezdhetjük meg a síelést, néhány plusz csússzással hosszabbítva napunkat! Szintén idei újdonság az iKreischberg nevű alkalmazás, mely minden iPhone okostelefonra letölthető, és ami segít tájékozódni az aktuális időjárásról, hójelentésről, pályaállapotokról, programokról. Elérhető az App Store-ból!

Versenyek és világbajnokságok a Kreischbergen:
2003-ban Snowboard világbajnokság, 2009-ban Telemark VB, tavaly februárban Freestyle verseny volt a félcsőben, idén pedig Freestyle világbajnokságot rendeznek a pályákon, ahol a versenyzők akár 15 méteres magas ugrásokat is elérhetnek. Nem csoda, hogy ilyen nívós események után 2015-ben Kreischbergben fogják megrendezni a FIS snowboard és sí freestyle világbajnokságát is!
Újdonságok Kreischberg funparkjában, az Airyparkban:
A kb. 800 méter hosszúságú parkban különböző rail, jumpbox, rainbowbox és kicker elemek állnak a kalandvágyók rendelkezésére. Az új „industry rail“-nek és „wallride spin“-nek köszönhetően újabb nagyszerű elemeket kapott idén a funpark!

Összesen 14 darab lift szolgálja ki Kreischberg 42 km-nyi pályáját, ezzel kiérdemli a legnagyobb síterep címet a Murtal régióban. Ráadásként található itt egy hófánk pálya, egy állandó síversenypálya időmérővel, valamint izgalmas buckás pályák is. És ami a családosokat csábítja ide: a Yabaa-Dabba-Doo pályán Frédi és Béni várják a kicsiket, valamint dínóvilág erdőben, trambulin és varázsszőnyeg.
Nagy számok a Kreischbergen
  • Stájerország leghosszabb kabinos liftje: a 3,8 km hosszú lift egészen 1770 méteres magasságig szállítja a téli sportok szerelmeseit
  • A leghosszabb lesiklási lehetőség Stájerországban: 6,4 km-t síelhetünk le egyben a Rosenkranz hegyállomástól (2118m) a völgyállomásig (868m).
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
FerienPark Kreischberg
Családbarát üdülőfalu 2-8 fős faházakkal, valamint apartmanokkal a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 4-500 méterre. Központi wellness részleg medencével, szaunákkal és pihenőteremmel. Félpanzió külön rendelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Feriendorf Murau
Önálló, szépen berendezett házak Murau szélén. A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség van. Akár 12 fő elszállásolására is alkalmasak a házak (70-135 m2), némelyikben pezsgőfürdő és szauna is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Club Hotel am Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, négycsillagos szálloda a kabinos lift alsó állomásától 150 méterre. Szállodai szobákkal, 2-8 fős apartmanokkal, wellness részleggel, fitnesz teremmel várja a vendégeket. Szolgáltatások: játékterem, konferenciaterem, sítároló, WiFi, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.