Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Több pálya síelhető a közös Kitzbühel bérlettel

2008.10.03. Bata Attila

Több pálya síelhető a közös Kitzbühel bérlettel A Kitzbühel és környékére érvényes síbérlet az idei szezontól jelentősen kinőtte magát. Mostantól néhány salzburg tartományi síterepre pl. Saalbach-Hinterglemm vagy Kaprun-Zell am See, is érvényes lesz. Létrejött Ausztria második legnagyobb területre érvényes bérlete.
A Kitzbüheler Alpen AllStarCard ezentúl már 1081 kilométer hosszú sípályára lesz érvényes, amellyel a második legnagyobbnak számít Ausztriában, és csak a Salzburg Super Ski Card előzi meg a maga 2200 kilométerével. Mostantól Tiroltól Salzburg tartományig az alábbi síterepekre lesz érvényes a bérlet:
  • Kitzbühel
  • SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental
  • Schneewinkel
  • Hochtal Wildschönau
  • Alpbachtal
  • Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang
  • Zell am See-Kaprun ( Kitzsteinhorn gleccserrel együtt)
Az egész szezonra érvényes bérlet december 5-ig kedvezményesen váltható, felnőttek részére 497 euróért, a teljes ár december 5. után 555 euró. Érdekesség, hogy napijegy, illetve többnapos bérlet is kapható. Az egynapos jegy 43 euróba, a hatnapos bérlet 204 euróba kerül.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Ludwighaus
A Ludwighaus fiatalos alpesi ház Neukirchen am Grossvenediger központjában, a Wildkogel Arena sítereptől kb. 600 m-re található, de Kitzbühel és Zillertal síterepei is 15 perc alatt elérhetőek.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.