Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Kelet-Ausztria: 20-30 cm hó hullott a hegyekben

2018.11.20. Bata Attila

Ezúttal Ausztria déli és keleti tartományai kapták a nagyobb havat a délről érkező mediterrán ciklon miatt. A havazás még holnapig folytatódik az alacsonyabb régiókban is, ahol összesen 20 cm is összejöhet szerda reggelre. A hegyekben ennél valamivel több, 30-40 cm várható a havazás végére.
Bad Kleinkirchheim, mai webkamera
Bad Kleinkirchheim, mai webkamera
Kelet-Tirol, Karintia és Stájerország déli részét érinti a nagyobb havazás, és az itteni síterepek nemcsak örülnek a havazásnak, hanem ahol lehet már a hóágyúkat is beindították.

A havazás gondokat is okozott Ausztriában, Karintiában az A2-es autópályát kellett többször lezárni balesetek miatt.

Ebben az időben nem igazán volt vonzó a síelés a ma reggel nyitott Turracher Höhe síterepén, de kora délután varázsütésre kisütött a Nap és egész jól nézett ki a pálya a webkamerán keresztül.

Turrach webkamera a megnyitott pályán. Egy kis időre kisütött a Nap
Turrach webkamera a megnyitott pályán. Egy kis időre kisütött a Nap
Újabb síterepek nyitnak ki a héten. Már biztos, megtörtént a hivatalos bejelentés, hogy Ischgl csütörtökön nyit előreláthatóan 50 kilométernyi pályával.

Az is biztos, hogy pénteken két közelebbi, a hazai síelők által is kedvelt terepen lehet már síelni. Obertauernben 4 lifttel, valamint Planai (Schladming) a felsőbb régió néhány pályájával nyit. Közben azt sem felejtsük el, hogy a gleccsereken egyre több új pályát nyitnak meg mostanában.

December első hétvégéjére (nov. 30.-dec. 2.) számos síterep tervezi az első pályák megnyitását, érdemes lesz portálunkat nézegetni, hiszen folyamatosan beszámolunk az aktuális helyzetről. 

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Apartmenthaus Esther
A családias apartmanház Ramingstein 1.000 fős kis településén nyugodt környezetben 4 db különálló apartmannal várja vendégeit. Saját konyha, sítároló, infraszauna, WiFi, parkoló szintén megtalálható a házban.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Bachbauer apartmanok
Hangulatos kis apartmanház 2-6 fős apartmanokkal a Lungau régió központi részén, 400 méterre a Grosseck/St Martin kiskabinos lift völgyállomásától. Szolgáltatások: ingyenes WiFi, közös társalgó, reggeli, játszótér.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓK (3)
Mentenwirt Panzió csillagcsillagcsillag
Családi panzió a Lungau régió központjában, 500 méterre Grosseck és 4,5 km-re Katschberg síterepeitől. Felújított kétágyas, háromágyas, valamint családi szobák félpanziós ellátással és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.