Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hófesztivál 2015: a hó ünnepe Mátraszentistvánban!

2015.01.26. 2015.01.31. Sípark.hu | frissítve: 2015.01.31.

Egy igazán mozgalmas fesztivál várja a hó, a téli sportok és a fesztiválhangulat szerelmeseit, a szezonban 10 éves Mátraszentistváni Síparkban, január 29-30-31-én. Több helyszínen, sok fellépővel és sportprogrammal zajlanak majd az események (ingyenes síoktatás, látványos bemutatók, koncertek, síversenyek).
A Hófesztivál, Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli buli, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat. Minden program és a koncertek is ingyenesek!

A Hófesztivál pénteki napján 17:00-tól, az Ivan & The Parazol rockegyüttes koncertezik az Alpesi Színpadon. Szombaton délután jön az Irigy Hónaljmirigy, akik nem csak a színpad, hanem a sípálya ördögei is lesznek. Az este folyamán a rádiós műsorvezetők zenekara a BestOf lép fel, Rákóczi Ferivel és Buza Sanyival az élen. A nap sztárja azonban az elektronikus zene hazai királya a Zagar lesz, akik másfél órát nyomnak le a színpadon.

A Hófesztivál java pedig még csak ezután kezdődik! Az ország egyetlen havas-tüzes látványshowja, a betyárok seregét feltüzelő Vidróczkival az élen, több száz pirotechnikai elem felhasználásával lesiklik a pályán.

A Hófesztivál ideje alatt a sípályák meghosszabbított nyitva tartással várnak mindenkit, pénteken és szombaton 22 óráig. 

A kezdőknek külön öröm, hogy a csütörtöki napon ingyenes síoktatás is lesz.

Szombati kiegészítő rendezvény a Mátra Ski Classic retró síverseny, ahová elhozhatod a régi faléced és megmutathatod mit tudsz a régi cuccokkal.

Megrendezzük a Rauch – Machu Kupa Gyermeksíversenyt is, amelyen több korosztályban indulhatnak a bátor fiatalok.

A rendezvény részletei megtalálhatók a https://hofesztival.sipark.hu/ weboldalon!

A tavalyi fesztivál összefoglalója
Egyedülálló Programhelyszínek:

- Fesztivál Tér: forralt bor, kürtöskalács és a sült kolbász illata. Egy kellemes séta mellett, a karácsonyi hangulatú sétányon romantikus faházikókból vásárolhatjuk meg a legfinomabb téli csemegéket.

- Alpesi Színpad: a sípálya mellett felállított Alpesi Színpadon sztárfellépők biztosítják majd az igazi zenei élményt.

- Alpesi Terasz: a Hóhatár Hütte előtti teraszon közvetítjük a sípályákon zajló műsorokat, programokat, de itt zárjuk majd Aprés-Ski bulival a napot is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.