Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hamarosan ismét lehet síelni a hazai pályákon

2018.01.14. Bata Attila

Vasárnap reggelre végre havazott hazánkban is. A legtöbb helyen néhány centiméter hullott, de igazi nyertese a havazásnak a Bükk, ahol a magasabb részeken 25 cm hó is esett. Megérkezett a hideg is, a síterepek sorra indítják be a hóágyúkat, csak napok kérdése, hogy ismét lehessen síelni a hazai pályákon.
Kékestető ma délben
Kékestető ma délben
Eplényben ma szerették volna ismét megnyitni az A1-es pályát, ezt azonban holnapra halasztották. Az éjszaka nem hűlt le eléggé a hőmérséklet a völgyben, így nem tudtak elég havat készíteni. A tervezett nyitás: hétfő 10 óra.

Eplény reggel
Eplény reggel
Elég hideg volt a Mátrában. Itt mentek is a hóágyúk Kékesen és Mátraszentistvánon is. A nyitásra még várni kell, de már nem sokat.

Mátraszentistván
Szintén sikerült beindítani a hóágyúkat a Zemplén Kalandparkban, Sátoraljaújhelyen.

Zemplén Kalandpark Sátoraljaújhely
Zemplén Kalandpark Sátoraljaújhely
Néhány centiméter hó már esett, de a hóágyúzásra készülnek Visegrádon.

Visegrád webkamera
Visegrád webkamera
Az OMSZ hóadatai szerint a legtöbb hó ma reggelre a Bükkben és a környékén hullott, adatuk szerint Bükkszentkereszten 25 cm vastag a hó. Ma délben Bánkúton süt a Nap, fehér a pálya, de síelésre még nem alkalmas.

Bánkút ma délben
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.