Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chopok: önkéntes kőszedés ingyen napijegyért

2016.09.13. 2016.09.14. Bata Attila | frissítve: 2016.09.14.

A tavalyi évhez hasonlóan önkéntes alapon ismét megtisztítják Chopok síterepének pályáit. Az önkénteseket szeptember 16-án, pénteken várják a síterep mindkét oldalán. A jelentkezők egy vödröt kapnak, amibe a szemetet és a köveket szedhetik, valamint ajándékba kapnak egy napijegyet is.
Ilyen volt tavaly
Ilyen volt tavaly
Tavaly már kétszer indultak neki önkéntesek, hogy a szezon előtt megtisztítsák a jasnai pályákat a nagyobb kövektől. Most harmadszorra vágnak neki a hegyoldalnak az északi és a déli oldalon. Az érdeklődőket reggel nyolckor várják. Az északi oldalon a Biela Pút lift melletti Happy End vendéglőnél, a délin pedig a Srdiečko szálloda előtt. Aki részt szeretne venni, annak először regisztráltatnia kell magát a síterep honlapján.

Ilyen volt tavaly
Ilyen volt tavaly
A nagy tisztító akció délig tart, akkor mindenkit felszállítanak a csúcson található Rotunda vendéglőbe, ahol az önkénteseket meghívják egy ebédre. Az önkéntesek között minden bizonnyal szép számban lesznek síelők is, ők (is) egy napijegyet kapnak ajándékba fáradozásukért.

Fontos!

A napijegyeket csak előszezonban (december 25-ig) vagy utószezonban (2017. március 20. után) lehet felhasználni. (Frissítve 2016. 09.14.)

Tavaly ősszel körülbelül 300 önkéntes vett részt az akcióban, idén is hasonló létszámot várnak a szervezők.
Tavaly sem volt mindig véresen komoly
Tavaly sem volt mindig véresen komoly
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Hotel Besenova csillagcsillagcsillag
3 csillagos hotel a Gino Paradise termálfürdő és aquapark területén, 15 km-re Rózsahegy és 27 km-re Chopok/Jasna síterületeitől. A szálloda vendégei részére ingyenes a belépő a Besenova élményfürdőbe (medencék, csúszda).
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Ski - Zahradky
2022-ben felújított, egykori retró hotel Chopok-észak Zahradky részén, 50 méterre a sípályáktól és a 6 személyes ülőlifttől 40 szobával és szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Jasná Deluxe Centrum Faházak csillagcsillagcsillagcsillag
Elegáns, alpesi stílusú, luxus, pályaszállás apartmanok Chopok Grand kabionos felvonójától 50-100 méterre 2-6 fő részére. A faházak egy részében saját kis wellness részleg szaunával, pihenőszobával és kültéri pezsgőfürdővel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.