Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Beindultak a magyar sípályák: egyre jobb a kínálat

2016.01.19. 2016.01.20. Bata Attila | frissítve: 2016.01.20.

Az elmúlt napokban megérkezett hideg és a hóágyúk egyre jobb hatással vannak a hazai pályák kínálatára. Ahol tudnak hóágyúzni, ott folyamatosan javul a pályák minősége és egyre több pályát tudnak megnyitni a nagyközönség előtt.
Eplényben már működik a T1, 1-es, 1/b és 7-es pálya. Jelenleg két újabb pályán dübörögnek a hóágyúk. A tervek szerint szerdán a 6-os, pénteken pedig a 4-es pálya is használható lesz.

Eplény, 1-es pálya
Mátraszentistvánban sem állnak le a hóágyúk. Itt most a síterep felső része síelhető, de szerdától már a 4-es pályán is le lehet csúszni a síterep aljáig. Ehhez jöhet még a 3-as pálya megnyitása valamikor a hétvégén.

Visegrádon már használhatóak az 1/A és a 2/A pályák. Jelenleg a 3/A pályát hóágyúzzák, amelyet szerda este terveznek megnyitni. Ezzel a síterep összes behóágyúzható pályája a nagyközönség rendelkezésére áll.

Visegrád
Visegrád
Kékestetőn szerda reggelre már a felvonó teljes hosszában (1 km) lehet használni a déli oldal pályáját.

Sátoraljaújhelyen a II-es pálya megnyitását kedd délelőttre tervezték.
KOMMENTEK

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.