Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A világ legjobb sí és snowboard filmjei a Corvin moziban

2011.11.15. Kollmann András

A világ legjobb sí és snowboard filmjei a Corvin moziban Mond valamit Xavier De La Rue? Dereng Tanner Hall? Esetleg Ian McIntosh? Nos ezek az arcok napjainkban a legjobban csengő nevek a snowboard/sí világban. A Corvin moziban november 17-én mindegyikükről vetítenek filmeket, méghozzá elég nagy pályás alkotásokról van szó.
Kezdjük Xavier De La Rue-vel. A többszörös freeride világkupa győztes francia boardos ikonikus figura. Olyan helyeken megy le, ami a lehetetlent súrolja. A THIS IS MY WINTER című film ezt a világot mutatja meg. A film operatőre Guido Perrini hullámlovas és snowboard témában ő ma a top.

Az Azadi az egyik legérdekesebb mostanában készült sífilm. Az indiai Gulmargban a felvonó 4 ezer méter magasra megy, állati sok a hó. Anthony Bonello filmje nem csak a csúszásról szól, hanem arról, hogy a helyieknek mit jelent a sízés és a turizmus, és hogy milyen Indiában a síző szubkultúra. A filmet a The North Face Reel Rock Fesztiválon vetítik nov. 17-én 19 órakor.

One for the Road - a legnagyobb volumenű sífilm
Aztán itt van a One for the Road című mozi. Nemrég mutatták be Magyarországon a Red Bull monstre filmjét, az Art of Flight-ot. Na ez egy tényleg látványos mozi, de csak boardosokat látunk benne. A Corvin moziban november 17-én este 20.30-kor vetítik a One for the Road című munkát, ez a legnagyobb volumenű síző film, amit eddig forgattak. Sok észosztás nincs benne, csak az számít, hogy kik és hol csúsznak!

One for the Road - a legnagyobb volumenű sífilm
Végül pedig itt van a Retallack. A Tanner Hall főszereplésével futó film a kanadai Retallack-ban készült. Mr Hall többszörös X-Games győztes síző, akkora nagyágyú, hogy nem is kell ezt tovább tekerni - íme itt a film trailere. Amúgy november 17-én este 22.00-kor lehet megnézni a Corvinban.

Retallack trailer
További infó: A The North Face Reel Rock Film Fesztivál részletes programja
KOMMENTEK
Klara | 2011.11.15. 10:09
Nekem még nézni is félelmetes!
molnuszm | 2011.11.15. 19:20
úú, ezt nagyon nem kéne kihagyni. borsózik a hátam
kiskakas8 | 2011.11.15. 21:47
köszi a tippet, szerintem elmegyek és viszek még egy embert:)
cannibale | 2011.11.18. 10:29
Mééért most kell ezt megtudnom!
Vááá :((

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.