Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Fundango Freestyle sí és snowboard hétvége Kékestetőn

2006.02.06. sielok.hu

Ezen a hétvégén rendezik meg az ország legmagasabb pontján a Fundango Hétvégét, amely nem más mint egy színvonalas freestyle sí- és snowboard verseny. A február 11-i viadal a Kékestetőn található Fundango Snowparkban kerül lebonyolításra, ami adottságai révén alkalmas mind a profi, mind az amatőr mezőny versenyének megrendezésére.

A Fundango Big Air & Slide jam jellegű verseny, amely 10 órakor kezdődik az edzéssel, majd 11 órától már a selejtezőket bonyolítják le. A döntőkre délután 2 órától kerül sor. A selejtezők után minden versenyzőt vendégül látnak egy pár virslire és egy melegitalra. Minden induló Fundango limited edition rendezvénypólót kap.

A helyezetteket és különdíjasokat  pedig értékes Fundango nyeremények várják. Díjat kap a legbevállalósabb lányt és a legígéretesebb fiatalt is. Nevezni február 8-ig lehet az info@fundango.hu oldalon, azt követően majd a verseny napján a helyszínen lehet. Nevezési díj előzetes nevezés esetén 500 Ft, a helyszínen 700 Ft.

A Fundango Hétvége másik programja a vasárnap sorra kerülő Djuice Snowboard Nap, amelynek keretében ingyenes snowboard oktatásra, freestyle trükkök tanulására lesz lehetőség, és a nap végén egy extrém bemutató is szerepel a programban. A nap mentora Bodoki Roland profi snowboardos lesz.
 
Akkor, beírtad a naptárba? Február 11. és 12. - Kékestető!

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.