Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Salzburg Super Ski Card

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TibiF
545 élménybeszámolót írt
545
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Salzburg Super Ski Card
2006.11.14. 10:02
hangya711!

Éves kártyát(season pass) akkor érdemes vásárolni ha minimum 16 napot síelsz vagy ennél többet és különboző sícentrumokba mész. Bővebben a következő oldalon találsz infót a kártyáról: http://www.salzburgsuperskicard.com/?&sprachen_id=2 Két típusú kártya létezik: szezonális (ez felnőtteknek 465 euróba kerül) illetve több napos (3 naptól 14 napos kártya). Ha te pl. Loferben és Saalbachban is szeretnél síelni és a szezonban kevesebbet síelsz mint 16 nap akkor napos kártyát érdemes vásárolnod. Eldöntöd mennyi napra mentek Loferbe és annyi napnak megfelelő kártyát vásárolsz(3 napos kártya fenőtteknek 109 euró)

Mindkét kártya november 18-tól május 1-ig érvényes 23 sícentrumban. A "23 Ski Regions" menüben megtalálod milyen sícentrumokra érvényes a kártya. Ezek közül felsorolok néhányat: Ski amade, Schmittehnhöhe, Kaprun,Maiskogel,Saalbach-Hinterglemm-Leogang, Obertauern, Kitzbühel, Zillertaler Arena, Mölltal gleccser.

Loferre is érvényes a Salzburg super ski card. Olvasd el a fent említett linket azon minden részletesen le van írva. Van egy "Interkative Map" menüpont amelyben láthatod a különboző sícentrumokat. Ha egyénileg utazok akkor naponta mehetsz különböző helyekre. A https://www.viamichelin.com -on megnézheted milyen távolságra vannak egymástól a sícentrumok.Elővételben december 3-ig lehet kártyát vásárolni az interneten.December 4-től csak a helyszínen lehet valamivel drágábban kártyát venni.Ha valami kérdésed van küldj egy mailt.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.