Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sieles mély hóban / milyen lécet vegyek

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sieles mély hóban / milyen lécet vegyek
2007.01.17. 23:01
Igazándiból a mostani freeride-ok mind 20 körüli ill. vmivel feletti R-al készülnek. Ezek közül az Atomic egyik Daddy-je , ami nagyon kilóg a maga 40 körüli R-al. Az tényleg csak arra jó, hogy kidobnak a heliből aztán irány a champagne powder és vhol a völgyben majd találkozunk. Egyébként vezetett freeride túráknál szinte mindig a daddy-ket adják, pl Krippensteinen.
Kompromísszum lehet az all-mtn sí, ami itt is ott is jó. Ezért vettem metront, bár az eddigi tél a pályán kívüli kalandozásokban nem volt éppen gazdag.
Mélyhavazni persze lehet pályasízőkkel is, pl streetracer elan sla race carver (metron érám előtt többnyire sla (race) carverekkel síztem). De azért igazán mélyhóba nem olyan jók, a gemeindealpe-i két méteresbe derékig süllyedtem az elannal...
Ehhez képest a metron b5 fenomenális mélyhóban, gyönyörűen felúszik, s minden egyes kanyarnál olyan érzésed van, mintha puha&finom rugók lennének a sín és lágyan ringatna:)

Egyszóval freeride-ot csak is akkor, ha pályán kívül megy az ember, all-mountaint meg ha itt is ott is.
Az elan magfire-it nagyon dicsérik, s ráadásul nem is olyan drága. Az Elan lécek egyébként nagyon jók, ha nem lenne Metron, akkor ők lennének a legjobbak, na jó meg a supershape :) Igaz utóbbival még nem mentem, de azt hiszem csinálok majd egy napot, amikor hűtlen leszek a b5-höz.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.