Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Még néhány alap kérdés felszerelésileg

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lackó
3275 élménybeszámolót írt
3275
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Még néhány alap kérdés felszerelésileg
2005.10.23. 17:28
Vid!

Miért akarsz a Fischer platni alá még egyet? Annyira döntöd? Mert ha nem, akkor ne építs tornyot. Tönkreteheti a térdedet. Csak akkor szabad magas platnit használni, ha tényleg extrém módon döntesz. Ha hagyományos módon sielgetsz, akkor csak hátráltatni fog. Az explosiv platni egyébként hibátlan választás. Olcsó, engedi hajolni a sít, és olyan kötést raksz rá, amilyet akarsz. (Kivéve saját sínesek: railflex, atomic, stb) Még egy tipp: ha eljutsz oda, hogy nagyon döntesz, és állandóan leakadsz, akkor tovább tuningolható még egy platnival.De ez tényleg csak extrém módon döntéshez való. Lejjebb egy kép róla.
A kötések között is van különbség. A sarokrésznél mért állásmagasság nem azonos. (Versenykötések alacsonyabbak.Marker-ek között találsz 32-35 mm magasakat.)
Szerintem a legegyszerűbb, és legolcsóbb megoldás, ha veszel egy már megemelt carving kötést, és alá egy 13 mm-es Explosiv platnit. Hibátlanul fog működni.Előre-hátra fúrogatni a kötést teljesen felesleges dolog.Szereltesd fel a sín lévő jelhez, és kész.Teljesen felesleges tologatni, hidd el.
Talán segíthettem.
8-900.jpg
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.