Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sítanulás 2.0

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TZoli
1159 élménybeszámolót írt
1159
20 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sítanulás 2.0
2023.03.27. 00:44
Persze oktató, ahogy írják. Csak egy kis kiegészítés. Sok lécem volt. Kezdésként használt lécek, elsőnek az ár volt a prior. Meg a családban is egymás közt cserélgettük. Volt olyan léc, amivel nagyon bizonytalan voltam, egyszerűen amikor elkezdtem gyorsulni, pánik közeli fékezés. Aztán ugyanazzal a tudással beleálltam egy másik, nagyon masszív lécbe (ez még a párhuzamosok idejében). Mintha sínen lettem volna. Teljesen stabilan, uralva a lécet, magabiztosan tudtam száguldozni is.
Tehát azt akarom mondani, ahhoz, hogy valóban élvezni tud a sebességet, jó, vagy inkább összehangolt felszerelés kell. Te saját magad, a fizikai méreteid, stílusod, és léc-cipő.
Most például legutoljára cseréltem a gyerekkel, mert már belenőtt az én Elan amphibio 14-esembe, és én mentem az Ő 12-esével, ami amúgy egy kicsivel nagyobb rádiuszu és 6 cm-rel rövidebb léc. Jól elkanyarogtam vele, semmi gond, de amikor begyorsult, sokkal bizonytalanabb lettem, mint a 14-esemmel. Most vagy lemondok a SG-ről és csak elszlalomozgatok, vagy kereshetek megint magamnak egy jó, stabil lécet.
Előzmény: (HM76 218665)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.