Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ki hogy készíti fel a síléceit a sí napokra?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
317 élménybeszámolót írt
317
4 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Ki hogy készíti fel a síléceit a sí napokra?
2020.11.11. 00:41
Ja latom mindenki eleg jol torodik vele! Hat igen elezes surusege fugg a sielt oraktol..mennyire kemeny jeges a ho meg ki mennyire siel az elen aki nagyon elre teszi annak sokkal fontosabb mint aki kevesbe nyomja!Meg persze egy 1-1 fokos lec az tovabb birja mint a 0.5-3 as..csak nem olyan eles!!Nem harap ugy!!!..A waxolas az egy erdekes tema!A wax markajanal fontosabb az hogy milyen hora homersekletre valo!Hideg hora valo wax jobban mukodik melegebb idoben mint forditva az szornyu!!Fontos amikor szervizelik a lecet akkor milyen mintat tesznek bele foleg nem a mintazat hanem a melyseg!!Melegebb idoben puhabb hora,mely mintazat!!!!Hidegebb idore enyhe mintazat!!!Melegbb hora nagyon bele kefeled a waxokat tobb kefevel is/lekaparas utan!/..hogya kis csatornak nyitva maradjanak igy elvezetik a vizet nedvesseget!!/ne tapadjon mint ket vizes uveglap!!! Hideg idoben viszont foltoltod a porusokat kemeny hideg waxxal sokszor melegen kell lekaparni olyan kemeny!!Es nem kefeled csak egy jo eros polirozas!!!/kaparas utan!!!!/

Melegbe igen jol mukodnek a magas fluor erteku waxok...csak ala kell a szenhidrat wax arra meg az alacsony fluor wax es arra a magas fluor...maskent nem er semmit!!le jon percek alatt!!!!s oda a sok kidobott penz!!!Eleg draga!!

Hidegben egyszerubb a feladat jo kemeny hidegre valo szenhidrat remekul mukodik!!

A megfelelo hoerteku gyorswaxok egy tobb napos sielesnel gyors felujitasnak mindig jol mukodik!!Vannak igen jo markak meg kevesbe jok!!!De a ho ertek a kulcs!!!!Lehet ra dorzsolos,paszta,spray..etc...

Aztan vannak univerzalis waxok..ami mindenre jo igazan nem csucs dolgok de vannak eleg jok belole..igy veszel egyet es nem kell totozni milyen a ho kristaly szerkezete azon a napon!!!Van forro es gyorswax is univerzalis!

Az elezesnel fontos leellenorizni nem e sorjas az el!!!meg fogod az ujjoddal o lyan mint a borotva...ugy erzed !!!!Aztan megy a lec ossze vissza!!!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.