Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Különbség a síoktatók között

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
keskesonka
181 élménybeszámolót írt
181
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Különbség a síoktatók között
2023.01.22. 16:07
Sielni azert nemileg komplexebb mozgasforma mint autot vezetni vagy biciklizni. Pont ezert talaltak ki az oktatokat es az emberek tulnyomo tobbsegenek jot tenne egy normalis oktato, plane amikor kezdenek. A rovid sielesre forditott ido ezt csak megjobban tetezi.

Autodidakta modon akik magas szintre jutnak azok tobbnyire freeriderek meg parkosok, de ok evente nem 1 hetet sielnek, hanem egy szezont, de azt vegig es nagyon jo sielok tarsasagaban.

Mindenhol vannak kontarok, de a sioktato kepzes pont ezt hivatott redukalni. Ha valamilyen papirja (SMSZ, osztrak, stb.) es min. par szezon tapasztalata van az adott oktatonak, jo esellyel egy kezdo dolgat klasszisokkal megkonnyiti es sokkal hamarabb lesz sikerelmenye, biztonsagerzete es alap hibak berogzodeset elkeruli. Nyilvan egy alap oktatoi kepesitessel rendelkezo oktato aki 2 hetet taborozik evente nem ugyanazt a szinvonalat kepviseli mint aki telen az Alpokban nyaron meg Ausztraliaban oktat vagy esetleg edz.

Ha valaki ugy erzi hogy nem fejlodik az adott oktatonal, keressen masikat a fenti dolgok figyelembevetelevel, nem fog csalodni.
Előzmény: (VÁrpád 217390)
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.