Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

(Sajnos) igaz történet, (talán) tanulságokkal

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
AAron
2621 élménybeszámolót írt
2621
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: (Sajnos) igaz történet, (talán) tanulságokkal
2011.05.15. 09:42
Hát, nem leszek népszerű!

Szeretném előrebocsájtani, hogy egyes, a médiában szereplő celebek parasztok, egyes műsorvezetők is azok és bizony vannak olyan síoktatók is, akik az előbb említett médiaarcok közelében nagyképűvé válnak.

De.

„itt minden faluban kapásból lehet találni 15-20 olyan ember, akik magasan vernék a teljes magyar válogatottat”
Ezt kétlem.
Lehet, hogy nem tudod felmérni a sí tudásukat?

„még régebben Magyarországon arról híresült el, hogy mindenkit cseszegetett a m....sz.....i pályán, különösen akkor, ha megtudta, hogy az illető pesti.”
Életemben nem halottam ilyenről, de majd Robin megmondja

„Ezen egy kicsit elkerekedett a szemem és mondtam, hogy kapásból tudok mutatni élvezetes, nagyon meredek és nagyon hosszú "off-Piste" pályákat”
Ezt nem kellet volna.

Bár már sokkal kevesebbet vagyok kint sípályákon, de Stanihoz hasonlóan jó pár szezonban 150 napot is havon voltam, már ekkor is kerültem a honfitársaimat, ha hangos káromkodást halottam messze elkerültem még azt a pályát is.
Nem hogy „párbajra” hívjam Őket, itt hibáztál. Innentől kezdve, ebből a hibából kiindulva elég sok minden a te lelkeden szárad.
Szerintem olyan embert nem viszünk ki (VISZÜNK KI, TEHÁT VEZETJÜK) a sípályáról, akinek nem ismerjük a sí tudását, ezt Te megtetted, hogy megmutathasd mekkora arc vagy. Itt a fórumon is jó páran vannak akiknek megkérdőjelezhetetlen a sítudása kezelt pályán, de pályán kívül nem rutinosak.

„500 m-es, kis lejtésű, jégbuckás tükörjeges felületen kell odacsúszni”
Ez még rutinosabbaknak is kihívást jelenthet

„csakis olyanok jöjjenek, akik léce tökéletesen meg van élezve, és biztosan le tudnak csúszni a rendkívül meredek, olykor 2-3 méterre leszűkülő, kiálló sziklás és apró, max. 1 méteres fenyőfás, sose nem kezelt pályán.”
Azt mondták, hogy éles a sílécük és faszák ilyen helyen? Te meg elhitted, talán meg kellett volna győződni róla.


A továbbiak nem is „érdekesek”, mert kifigurázod azokat, akiket Te kergettél ilyen szituba (mámockehu, szépséges barbi, nősténymajom) .
Az Osztrák barátaid meg nyugtattak, hogy Ők akartak veled menni? Szerintem meg te hívtad Őket, a büszkeségükre bazírozva, ez nagy hiba volt. Egyszerűbb lett volna a kezelt pályán megmutatni, hogy mennyire tudsz jól síelni, ezzel is össze lehetett volna csukni az arcukat, de kivinni őket a sípályáról? Volt egyáltalán olyan biztosításuk, ami sípályán kívül is biztosít? Meg győződtél róla?

Parasztok voltak, oké, de te vitted olyan szituba Őket, ahol megsérültek.

Igaz történet (talán), sajnos tanulságokkal.

Áron

--------

A névre én is kiváncsi lennék
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.