Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Ramsau am Dachstein - Rittisberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Sporthotel Royer - Egy hetes nyaralás nyári kártyával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
vh
248 élménybeszámolót írt
248
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Ramsau am Dachstein - Rittisberg
2009.09.16. 17:57
Szia Hubarta!

https://www.ridehouse.hu
Már az előbb ajánlotta valaki. Én is ajánlom. A honlapjukon találsz elérhetőséget, válaszolnak a levelekre.
Kellemes ház, bár egy kicsit régi, nyikorog, kicsik a szobák, a berendezése is sokat látott, de ez adja a patináját. Kedvesek az ottaniak, időben bőséges friss reggelivel várnak. Hangulatos a társalgó, a nyelvgyakorlást ne erre a helyre tervezd. Szerintem majdnem mindig magyar vendégek vannak. Voltam náluk három alkalommal, mindig elégedetten jöttem el.
Húsvétkor csúsztam utoljára a Dachstein jegén, gyönyörű időnk volt, felhőtlen napsütés. Ugyanakkor a Planai lejtőjén 18 Celsius volt délben a hőmérséklet, de szuper volt a csúszás. Igaz, a pályák 11 után buckásak, kásásak voltak, de teljesen más élmény a teraszon ülni egyetlen pólóban, és kortyolgatni egy hideg sört, mint télen. Ja, a gleccser. Itt a pályák reggel jegesek, kemények, dél körül egy picit engedett, de egész nap kifogástalan állapotúak voltak.
Ha felmentek, és nem akartok egy sör kedvéért mászni, vigyetek magatokkal egy hátizsákot, mert melegedő, WC csak a 70-75 fős kabin érkezési pontjánál van. A pályáktól ne várj nagy csodát, egy napra kellemes, de a második napon már nem fogod élvezni. Nem fogsz adrenalin-mérgezést kapni a pályák változatosságától. Egyszer érdemes beütemezni, és jól választottál időpontot, mert ilyenkor valószínű, hogy jó időt fogsz ki. Január-ban, február-ban nagyon hideg van, sokszor a szél miatt nem engedik fel a népet. Ha napközben kapsz olyan vihart, hogy nem megy a kabin, akkor ott kell aludni. Erre fel vannak készülve.
A kilátás gyönyörű, ha nincsenek felhők. (Jóllehet, én csak napsütésben voltam fenn, szóval nem tudom milyen, ha borult az idő)
Ha valami van, amit elfelejtettem, és érdekel, jelezd.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.