Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Hinterstoder
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Alprima Aparthotel - vadiúj apartmanszálló Hinterstoder síterepétől 500 méterre
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
cotugno
32 élménybeszámolót írt
32
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hinterstoder
2023.02.25. 18:08
Ma, vagyis 2023 február 25-én voltunk itt, már évek óta nézegettem, ígéretesnek tűnt és most erre vettük az irányt, 4 jól síelő pasi. A korábbi bejegyzésekben foglaltakat nem láttuk viszont a mai nap, nekem sok évre visszamenően a leggyengébb síterep lett Hinterstoder, pedig jártunk rengeteg helyen, a legváltozatosabb időjárási körülmények közt.

Nyilván az éjjel esett havat már nem volt idő leratrakolni de itt gyárilag is van jónéhány kezeletlen terület, több, mint amit a térkép jelez, azokon azért nem volt annyira őszinte a mosoly az arcunkon. A terepen több helyen is botozni kell, felvonóhoz, pályák közt, magán a pályán, ez nekem ilyen mértékben a nonszensz kategória.

Ha több szerencsénk van az időjárással akkor biztos jobban tetszett volna, így is síeltünk több, mint 50 km-t, megvolt a sportértéke a dolognak és egyébként gyönyörű a környezet, de ettől a sítereptől vannak véleményem szerint sokkal jobbak.

Ezzel együtt sok osztrák és cseh szemlátomást szeret Hinterstoderre járni. Isten tartsa meg a jó szokásukat, jöjjenek ide minél többen!
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.