Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egy reménytelen eset ...?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Falcon
27 élménybeszámolót írt
27
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Egy reménytelen eset ...?
2009.09.09. 20:24
Alice, nagyon rendes vagy, hogy ilyen fáradhatatlanul próbálod a barátodat meggyőzni a síelés szépségéről, és megismertetni vele ezt a fantasztikus sportot. Remélem sikerrel jársz. :)
Én is több embert megtanítpttam már síelni, és hihetetlen élmény, ahogy foglalkozol velük és pontosan látod, hogy napról napra szebben, bátrabban síelnek. A jelenlegi társaságom, akikel síelek, ott az emberek fele az én egykori tanítványom.
Egyet azonban ne felejts el. Ne hagyd, hogy valaki makacssága, vagy csökönyössége rányomja a bélyegét a ti síelésetekre. Ha valaki nem akar megtanulni, hát ne tanuljon meg. Azokat is elég nehéz megtanítani néha, akik tényleg elég motiváltak és eltökéltak. Ha egyértelműen kijelenti, hogy nem akar, akkor szerintem hagyjátok, mert akkor ő már agyban eldöntötte, hogy nem fog menni és az eredményt nem nehéz megjósolni. Bocs, ha kicsit negatív vagyok, de hidd el, ha az ember a jól megérdemelt sínapjait tölti kint (nem kis pénzért), akkor csak azt szabad tanítani, aki ezt megérdemli.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.