Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Majdnem kezdő

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
topi
94 élménybeszámolót írt
94
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Majdnem kezdő
2007.12.13. 09:17
Elmesélek egy történetet!
A baráti társaság egyik hölgy tagját szerettük volna megtanítani síelni. / Ezt margeliosi-nak is szánom!!/ Volt, hogy hárman támogattuk, de napokig. Semmi. Megálni sem tudott.Egyszerre két irányba akart elindulni. Szóval teritett betli volt az egész.
Feladtuk!!!! Majd ez a lány nyáron megismerkedett egy síoktatóval. Összejöttek és a srác cipelte magával mindenhova.Én 2 év után találkoztam a pályán a lánnyal.A döbbenet kiült az arcomra. Ügyesen, biztonságosan síelt. A srác azt mondta, hogy olyan nincs, hogy valakit nem tanít meg síelni, legfeljebb lassabban tanul és nem lesz belőle Dorfmeister, de fog síelni.
Be kellet látnunk, hogy aki tud angolul, az még nem angol tanár.
Szerintem egy oktató pontosan tudja, hogy mit kell tenni, ha valaki nem tudja pl. a rövidlendületet elsajátítani.Akkor más irányból, akár több irányból fogja rávezeti. No, ezt nem biztos, hogy egy síelő is meg tudja csinálni, hisz nem ezt tanulta.
Nekem a barátok által síelni tanításról nincs jó véleményem.
Pont azért, mert ők is síelni szeretnének és nem oktatni.Ezért felelőtlenség ilyet felvállalni, hisz nem hiszem, hogy arra áldozza valaki a téli pihenését, hogy bíbelődjön egy tanulóval, hisz nem olcsó játék az utazás és a bérlet sem. Hacsak valakinek nem ez munkája ugyebár......
T
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.